Fast Reportta Sayfa Kayıt Sayısını 20 ile Sınırlamak

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
otherside
Üye

Fast Reportta Sayfa Kayıt Sayısını 20 ile Sınırlamak

Mesaj gönderen otherside »

Merhaba arkadaşlar
benim sorunum raporda her sayfada sabit 20 tane yer ayrılması ve kayıt sayısı 20 ise yazdırmak 20 degilse 20 satırlık yer ayırmak bunu fast reportta nasıl yapabılırım
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

Benim yöntemim DataSet tarafta işi hazırlamak, bu şekilde raporlamada herhangi bir şey yapmaya gerek kalmıyır. Çekilen kayıtları bir mem_table a aktarıp istenen sayıdan az ise boş kayıt ekletilerek yapılabilir, raporlama da mem_table üzerinden yapılır :idea:
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
Kullanıcı avatarı
otherside
Üye

Mesaj gönderen otherside »

mem_table demişiniz ama mem_table da 20 yi gorunce yenı sayfaya geç gibi nasıl dıyebılırım.dataset top 20 vs yontemler denedım ama bi turlu sonuca gıdemedım.rapordan baska yontem yok gıbı gozukuyo ama biraz daha acarsanız dediginiz konuyu sevınırım
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen pro_imaj »

Merhaba;

Sayfa sonu bandını yukarıya doğru epeyce çekerseniz birkaç deneme sonunda 20 kayıt sonra diğer sayfaya geçecek şekilde ayarlamış olursunuz.

Saygılarımla
Kolay gelsin.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]