Bir şeyi belirtmeyi unutmuşum. Senin bunu MetotlariCalistir(TForm(ortak.tag)) yazarak kullanman gerekecek.
-------------------------
Ayrıca SetPropValue ile ilgili bir ek daha SetPropValue(TForm(ortak.tag),'ok'+n+'refno',5); şeklinde yazdığın değeri yine yazdığın yerden okuyabilmek için Deger:=GetPropValue(TForm(ortak.tag),'ok'+n+'refno'); şeklinde kullanabilirsin.
Aynı formu ortak kullanan birden çok form ile ilgili..
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Eksik kalmış
Şaban Şahin AKMAN
- sabanakman
- Kıdemli Üye
:P
Bu aralar ii gaza geldim.
Zaten makale yazmayı düşünüyorum ama biraz zaman ve toparlama yapmam gerekiyor.

Şaban Şahin AKMAN
ya kusura bakmayin bir kac gündür asiri yogunum hatta suan bile su mesaji yazip hemen gitmem lazim 
Cok tesekkür ediyorum henüz deneme firsatim olmadi ama büyük ihtimalle calisiyordur
Makale konusuna gelince ben de destekliyorum bence bu konu gercekten cok ama cok onemli yani her delphicinin bilmesi gereken bir konu diye düsünüyorum, ve makalelerinizi sabirsizlikla bekliyorum.. özellikle bu konu hakkinda, hoş gerçi yazdiginiz mesaj basli basina bir makale zaten ama neyse...
Herkese Kolay gelsin..

Cok tesekkür ediyorum henüz deneme firsatim olmadi ama büyük ihtimalle calisiyordur

Makale konusuna gelince ben de destekliyorum bence bu konu gercekten cok ama cok onemli yani her delphicinin bilmesi gereken bir konu diye düsünüyorum, ve makalelerinizi sabirsizlikla bekliyorum.. özellikle bu konu hakkinda, hoş gerçi yazdiginiz mesaj basli basina bir makale zaten ama neyse...
Herkese Kolay gelsin..