Source Guvenligi

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
spiderman
Üye

Source Guvenligi

Mesaj gönderen spiderman »

Merhabalar,

Ortak yazılacak bir otomasyonun source guvenligini nasil saglayabilirim? Team Work veya benzeri programlar bunu yapabiliyorlarmi?

Cok tesekkur ederim.
Kullanıcı avatarı
lazio
Moderator

Mesaj gönderen lazio »

Bunun için bir bileşen varmı bilmiyorum, TeamWork tarzı araçlar daha çok aynı source üzerinde birçok kişinin çalışmasını sağlıyor..
Moduler şekilde yapabilirsiniz en basiti..
DeveloperToolKit

..::|YeşilMavi|::..
Kullanıcı avatarı
spiderman
Üye

Aslinda tam sorum sourcelarin kopyalanmasini engelleyecek bir aracti. Ayni projede calisan 3 yazilimci arkadasim var. ve sirkete ait olan bu sourcelarin bir sekilde sirket disinda kullanılmasını engellemek istiyorum.

sorumu eksik yazmisim :oops:
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

bunun için giriş çıkışlarda elemanın üzerini iyice aramanız, kullandığı makinenin internet (ve ağ) çıkışlarını kapatmanız elemana sourceları dışarı çıkarması halinde yüklü bir tazminat ödeyeceğini kabul ettiği bir sözleşme imzalatmanız vs.....
veya güvenilir bir eleman bulmanız ve onu tatmin etmeniz lazım.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

Bende buna benzer bişey yazacaktım. Sonra vazgeçtim. Elemanların kodları dışarı çıkaracağını düşünüyorsanız, onların ihtiyaçlarını karşılamıyorsunuz demektir. Onlarda her an yeni bir iş bularak ayrılmak için eşikte bekliyor sanırım.

Öncelikle birbirinize güvenmeniz gerekir. Programı modüllere bölmenizde işe yarayabilir böylece bir araya getirilmeden işe yaramaz.
Kullanıcı avatarı
spiderman
Üye

:shock: