ADSL Kota 1.1
Limitli ADSL kullanıcıları için beklenen program çıktı. ADSL Kota 1.0, bilgisayarınızın araç çubuğuna yerleşerek sizin belirlediğiniz aralıklarla ADSL limit kontrolü yapıyor. Programın Limit Aşımı Alarmı özelliği sayesinde belirli bir limiti aştığınzda sizi görüntülü ve sesli olarak uyarıyor. Ayrıca programın kendini güncelleme özelliği bulunmakta.
Bu linkten download edebilirsiniz..
http://www.kiplas.org/ADSLKota.exe
allahın selamı ve rahmeti üzerine olsun fevzi_reis
ADSL Kota 1.1
- fevzi_reis
- Üye
ADSL Kota 1.1
f e v z i _ r e i s ® //
« Mazluma Umut, Zalime Korku »
« Mazluma Umut, Zalime Korku »
- Murat DİCLE
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Merhabalar,
Bu programı bugün denemek için bir fırsatım oldu.
bilgisayarım; AMD 2000, 512 ram, XP Pro, USB adsl Modem...
Programı kurdum ve ilk çalırtırmada aşağıdaki hatayı verdi.

Acaba USB Modemlerde mi bir sorun çıkarttı. Bu arada NOD32 virüs prog. yüklü. Başkada önemli bir program yok.
Şimdi sanal makinada deniyeceğim. Bakalım ordaki sonuç ne olacak.
(sanal makinada f-secure yüklü.)
bundada hata verdi, hata ile ilgili resim aşağıdadır.

Bu ADSL kota olayındaki trafik takibi benim bir başka projem için gerekli olacaktı, daha çok trafik limitlerini ayarlamak için. Bunun ile alakalı bilgiye ihtiyacımda var. Haberiniz olsun
Saygılar..
Bu programı bugün denemek için bir fırsatım oldu.
bilgisayarım; AMD 2000, 512 ram, XP Pro, USB adsl Modem...
Programı kurdum ve ilk çalırtırmada aşağıdaki hatayı verdi.

Acaba USB Modemlerde mi bir sorun çıkarttı. Bu arada NOD32 virüs prog. yüklü. Başkada önemli bir program yok.
Şimdi sanal makinada deniyeceğim. Bakalım ordaki sonuç ne olacak.
(sanal makinada f-secure yüklü.)
bundada hata verdi, hata ile ilgili resim aşağıdadır.

Bu ADSL kota olayındaki trafik takibi benim bir başka projem için gerekli olacaktı, daha çok trafik limitlerini ayarlamak için. Bunun ile alakalı bilgiye ihtiyacımda var. Haberiniz olsun

Saygılar..
http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp
Bu adresten zaten ttnet kota bilgisini veriyor. TTNette olmayıp da bu programda olan ne gibi özellikler var?
Bu adresten zaten ttnet kota bilgisini veriyor. TTNette olmayıp da bu programda olan ne gibi özellikler var?
- supervisor
- Üye
Adsl Kota Pro 2.0
Program Freware Değildir.. Program çalışıyor..
ADSL Kota 2.0 PRO’nun lisanssız / kısıtlı sürümünde;
Program en fazla 10 kez çalıştırılabilir,
Otomatik güncelleştirmeler bildirilir ancak yükleme yapılmaz,
Banka havalesi ya da kredi kartı ile online lisans satın alarak bu kısıtlamaları kaldırabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi : http://www.muratcileli.com/?page_id=10
ADSL Kota 2.0 PRO’nun lisanssız / kısıtlı sürümünde;
Program en fazla 10 kez çalıştırılabilir,
Otomatik güncelleştirmeler bildirilir ancak yükleme yapılmaz,
Banka havalesi ya da kredi kartı ile online lisans satın alarak bu kısıtlamaları kaldırabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi : http://www.muratcileli.com/?page_id=10
@supervisor veya namı diğer @fevzi_reis
- Ekran görüntüsü (verdiğiniz linkten baktığım kadarıyla) çok güzel. Hem telekom'dan hem de localde RAW data sayacıyla güzel bir uygulama gerçekleştirmişsiniz. Tebrikler.
- Yalnız @Murat DİCLE'nin aldığı hatanın aynısını (adreslere kadar
) ben de aldım...
- Ayrıca program klasöründeki Guncelle.EXE dosyası tek başına çalıştırıldığında hatalı bir uygulamanızı gördüm. İşlem başarılı olmadığı halde programınızın EXE dosyasını siliyor.
- Biraz daha üzerinde çalışmanız gerekiyor sanırım.
- Hata alan arkadaşlar, kendiniz benzer ama daha basit bir uygulama yapmak isterseniz kendi kullandığım metodu göstereyim belki faydası olur...
- Telekomdan basit bir şekilde bu bilgileri almak için şu kodu uygulamak yeterli...
- Forma iki adet TEdit (isim ve şifre için) bir adet TWebBrowser (değerleri görmek için) ve bir adet de TButton (icra için) koyun... bileşen isimleri default kalsın.. Edit1, Edit2, Button1, WebBrowser1
- Aşağıdaki kodu uygulayın, isim şifrenizi girin ve butona basıp bekleyin. Telekom oldukça hantal bir servis kullanıyor.
- FormCreate ve FormClose olaylarına konan kodlar tahmin edeceğiniz üzere isim ve şifrenizi INI dosyasına koyuyor ki her seferinde tekrar girme zahmetine katlanmayasınız...
- Uses satırına SysUtils, Dialogs, INIFiles eklemeyi ihmal etmeyin...
- Çalışmalarınızda başarılar...
- Ekran görüntüsü (verdiğiniz linkten baktığım kadarıyla) çok güzel. Hem telekom'dan hem de localde RAW data sayacıyla güzel bir uygulama gerçekleştirmişsiniz. Tebrikler.
- Yalnız @Murat DİCLE'nin aldığı hatanın aynısını (adreslere kadar

- Ayrıca program klasöründeki Guncelle.EXE dosyası tek başına çalıştırıldığında hatalı bir uygulamanızı gördüm. İşlem başarılı olmadığı halde programınızın EXE dosyasını siliyor.
- Biraz daha üzerinde çalışmanız gerekiyor sanırım.

- Hata alan arkadaşlar, kendiniz benzer ama daha basit bir uygulama yapmak isterseniz kendi kullandığım metodu göstereyim belki faydası olur...
- Telekomdan basit bir şekilde bu bilgileri almak için şu kodu uygulamak yeterli...
- Forma iki adet TEdit (isim ve şifre için) bir adet TWebBrowser (değerleri görmek için) ve bir adet de TButton (icra için) koyun... bileşen isimleri default kalsın.. Edit1, Edit2, Button1, WebBrowser1

- Aşağıdaki kodu uygulayın, isim şifrenizi girin ve butona basıp bekleyin. Telekom oldukça hantal bir servis kullanıyor.
- FormCreate ve FormClose olaylarına konan kodlar tahmin edeceğiniz üzere isim ve şifrenizi INI dosyasına koyuyor ki her seferinde tekrar girme zahmetine katlanmayasınız...

- Uses satırına SysUtils, Dialogs, INIFiles eklemeyi ihmal etmeyin...
Kod: Tümünü seç
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
Const
AdslUrl = 'http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/loginSelf.do?dispatch=login&userName=%s&password=%s';
KotaUrl = 'http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/viewTransfer.do?dispatch=entry';
Var
Url : String;
Kontrol : String;
begin
Url := Format(AdslUrl, [Edit1.Text, Edit2.Text]);
WebBrowser1.Navigate('', EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam );
Application.ProcessMessages;
WebBrowser1.Navigate(Url);
While WebBrowser1.ReadyState <> READYSTATE_COMPLETE do
begin
// sayfa bitmesini beklemedeyiz..
end;
Kontrol := WebBrowser1.OleObject.Document.Body.InnerHTML;
If ( Pos('Başarısız', Kontrol) > 0 ) OR ( Pos('iptal', Kontrol) > 0 ) then If MessageDlg('Başarısız Olduk...'#13#13'İsim ve Şifreyi tekrar kontrol edin. Sorun oradan olabilir...', mtError, [mbAbort], 0) = mrAbort then
begin
WebBrowser1.Navigate('', EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam, EmptyParam );
Exit;
end;
WebBrowser1.Navigate(KotaUrl);
end;
Kod: Tümünü seç
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
Var
INIFile : TINIFile;
begin