toplu mail gönderme

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
htopdas
Üye

toplu mail gönderme

Mesaj gönderen htopdas »

sizlerin yardımları sayesinde mail göndermeyi yaptım şimdide toplu mail göndermeyi yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim bundada yardımcı olabilirmisiniz
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

ne amaçla kullanacağın önemli. Tabiki yardım etmek isteriz ama bizelere yol, su, elektrik olarak geri dönmesin.
ikut

Merhaba

Mesaj gönderen ikut »

mkysoft yazdı:ne amaçla kullanacağın önemli. Tabiki yardım etmek isteriz ama bizelere yol, su, elektrik olarak geri dönmesin.
toplu mail göndermekte ne var... döngüyle yap gitsin dersek yardım etmiş olurmuyuz bilmem ama önce şunu soralım; neden toplu mail gönderme ihtiyacı duydunuz ? Malum spam aldı başını gidiyor.
htopdas
Üye

Mesaj gönderen htopdas »

arkadaşlar bu benim bitirme projem delphi ile mail gönderme ve alma programı yapmam gerekiyor o oldu hoca şimdi toplu mailde göndersin diyor onun için kötü bi amacım yok,yardımcı olursanız çok sevinirim ödevi perşembe günü teslim etmem gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

Göndereceğin mail adreslerinin arasına virgül koyarak yanyana yazarsan hepsine gider zaten.
tarikogut
Üye

Mesaj gönderen tarikogut »

Kod: Tümünü seç

for i:=0 to toplam mail sayısı do begin

arasına bu işlemi 10 kez yaptıracak şekilde koy
end;
100 Adet Dedicated Server
Vpn Network Uzmanlığı
3 Gbit Internet Connection
htopdas
Üye

Mesaj gönderen htopdas »

arkadaşlar dediklerinizi yaptım aralarına virgül koyunca kabul etmiyor döngüde olmadı bizim mail göndermemiz için ilk önce bağlanıp sonra göndermemiz gerekiyor örneğin mail.hotmail.com a bağlandıktan sonra htopdas@hotmail.com a gönderiyorsun ama bu mail.hotmail.com adrese bağlanıp htopdas.hotmail.com ve htopdas@mynet.com 2 sine göndermek yanlış olur gibi çünkü orda sadece mail.hotmail.com a bağlanıyosun htopdas@mynet.com adresine göndermez, sanki başka kodlar eklenmeli yardımcı olursanız çok sevinirim isterseniz kodların hepsinide ekleyeyim