toplu mail gönderme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
toplu mail gönderme
sizlerin yardımları sayesinde mail göndermeyi yaptım şimdide toplu mail göndermeyi yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim bundada yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba
toplu mail göndermekte ne var... döngüyle yap gitsin dersek yardım etmiş olurmuyuz bilmem ama önce şunu soralım; neden toplu mail gönderme ihtiyacı duydunuz ? Malum spam aldı başını gidiyor.mkysoft yazdı:ne amaçla kullanacağın önemli. Tabiki yardım etmek isteriz ama bizelere yol, su, elektrik olarak geri dönmesin.
Kod: Tümünü seç
for i:=0 to toplam mail sayısı do begin
arasına bu işlemi 10 kez yaptıracak şekilde koy
end;
100 Adet Dedicated Server
Vpn Network Uzmanlığı
3 Gbit Internet Connection
Vpn Network Uzmanlığı
3 Gbit Internet Connection
arkadaşlar dediklerinizi yaptım aralarına virgül koyunca kabul etmiyor döngüde olmadı bizim mail göndermemiz için ilk önce bağlanıp sonra göndermemiz gerekiyor örneğin mail.hotmail.com a bağlandıktan sonra htopdas@hotmail.com a gönderiyorsun ama bu mail.hotmail.com adrese bağlanıp htopdas.hotmail.com ve htopdas@mynet.com 2 sine göndermek yanlış olur gibi çünkü orda sadece mail.hotmail.com a bağlanıyosun htopdas@mynet.com adresine göndermez, sanki başka kodlar eklenmeli yardımcı olursanız çok sevinirim isterseniz kodların hepsinide ekleyeyim