Şifreleyici 5.0
Şifreleyici 5.0
Şifreleyici Nedir ?
Blowfish cipher algoritmasını kullanan 128 bitlik yüksek düzey şifreleme programıdır. Aynı anda birçok dosyayı seçerek tek tıklama ile vereceğiniz anahtar sözcük ile şifreleme yapabilmektedir. Ürettiği 128 bitlik anahtar sayesinde şifrelenen dosyaların kırılmasını imkansıza yakın hale getirmektedir. Bu özelliği ve akıllı arabirim yönetim sistemi sayesinde Türkiye’nin en iyi şifreleme programlarından biri diyebiliriz.
Kullanım alanı nereler ?
Bilgisayarınızda bulunan önemli programlarınızı, resimlerinizi, dökümanlarınızı, videolarınızı, içerisinde özel bilgileri barındıran veritabanlarını vs vs gibi güvenliği yüksek olan dosyaları, şifreleyici ile rahatlıkla verdiğiniz anahtar sözcük ile kriptolayabilirsiniz. Özellikle server üzerinde doküman saklayan birçok kişi için kullanımı elzemdir. Hack saldırılarında sunucuya girmeyi başarsalar da bu dökümanlarınızdaki şifreyi kırmaları imkansıza yakındır.
Lisans
Aslında ihtiyaç duyduğum için geliştirdim. Sonraları başkalarının da yararlanmasını istedim. Program Freeware’dir. Kullanımı ve dağıtımı serbesttir. Son günlerde bu tabirin yerine Prayware de denmekte; bir defaya mahsus kullanırken yapımcısından Allah razı olsun demek. Sonra gönül rahatlığıyla kullanmak.
Garanti ?
Birçok kez deneme ve beta sürümleri ile kontrolü yapılmış ve şu ana kadar hiçbir hatayla karşılaşılmamıştır. Şifrelenmiş dosyalar, sizlerin belirlediği anahtar sözcüğe göre oluştuğu için başkaları tarafından kırılması imkansıza yakındır. Blowfish cipher, dünya üzerinde tanınmış birçok yazılım firması ve şirket tarafından güvenle kullanılan bir algoritmadır.
Güzel Özellikleri (s5.0)
> Tek dosya ve küçük boyutlu olması(218 KB). Bu yüzden taşınmasının kolay olması.
> Birden fazla dosyayı seçerek şifreleme ve şifre çözümleme yapabilmesi.
> Anahtar sözcük isteyerek şifreleme.
> Akıllı arabirim yönetimi.
> Şifrelenmiş dosyayı 2.kez şifrelememesi
> "Klasör ekleme" özelliği getirildi.
Karılaştığım Delphi ile yapılmış güzel bir program. Tavsiye ederim.
YÜKLEME: http://sifreleyici.ceviz.net/Sifreleyici.zip
Blowfish cipher algoritmasını kullanan 128 bitlik yüksek düzey şifreleme programıdır. Aynı anda birçok dosyayı seçerek tek tıklama ile vereceğiniz anahtar sözcük ile şifreleme yapabilmektedir. Ürettiği 128 bitlik anahtar sayesinde şifrelenen dosyaların kırılmasını imkansıza yakın hale getirmektedir. Bu özelliği ve akıllı arabirim yönetim sistemi sayesinde Türkiye’nin en iyi şifreleme programlarından biri diyebiliriz.
Kullanım alanı nereler ?
Bilgisayarınızda bulunan önemli programlarınızı, resimlerinizi, dökümanlarınızı, videolarınızı, içerisinde özel bilgileri barındıran veritabanlarını vs vs gibi güvenliği yüksek olan dosyaları, şifreleyici ile rahatlıkla verdiğiniz anahtar sözcük ile kriptolayabilirsiniz. Özellikle server üzerinde doküman saklayan birçok kişi için kullanımı elzemdir. Hack saldırılarında sunucuya girmeyi başarsalar da bu dökümanlarınızdaki şifreyi kırmaları imkansıza yakındır.
Lisans
Aslında ihtiyaç duyduğum için geliştirdim. Sonraları başkalarının da yararlanmasını istedim. Program Freeware’dir. Kullanımı ve dağıtımı serbesttir. Son günlerde bu tabirin yerine Prayware de denmekte; bir defaya mahsus kullanırken yapımcısından Allah razı olsun demek. Sonra gönül rahatlığıyla kullanmak.
Garanti ?
Birçok kez deneme ve beta sürümleri ile kontrolü yapılmış ve şu ana kadar hiçbir hatayla karşılaşılmamıştır. Şifrelenmiş dosyalar, sizlerin belirlediği anahtar sözcüğe göre oluştuğu için başkaları tarafından kırılması imkansıza yakındır. Blowfish cipher, dünya üzerinde tanınmış birçok yazılım firması ve şirket tarafından güvenle kullanılan bir algoritmadır.
Güzel Özellikleri (s5.0)
> Tek dosya ve küçük boyutlu olması(218 KB). Bu yüzden taşınmasının kolay olması.
> Birden fazla dosyayı seçerek şifreleme ve şifre çözümleme yapabilmesi.
> Anahtar sözcük isteyerek şifreleme.
> Akıllı arabirim yönetimi.
> Şifrelenmiş dosyayı 2.kez şifrelememesi
> "Klasör ekleme" özelliği getirildi.
Karılaştığım Delphi ile yapılmış güzel bir program. Tavsiye ederim.
YÜKLEME: http://sifreleyici.ceviz.net/Sifreleyici.zip
En son mbt tarafından 09 Haz 2006 10:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 6 kere düzenlendi.
Merhaba
Programınızı indirdim ve inceledim çok fazla beğendim sizi tebrik ederim çok güzel işleve sahip bir program yapmışsınız.
Saygılarımla
Çalışmalarınızda başarılar.
Saygılarımla
Çalışmalarınızda başarılar.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
hocam program gerçekten güzel olmuş
dosyaları bi güzel şifreliyor.
ama bence şifrelenen dosyaların silinmemesi lazım
hadi dosyaları insanlar bakmasın diye şireledik ee ya silerlerse ne olacak o zaman
hapı yuttuk demektir.
dosyaları bi güzel şifreliyor.
ama bence şifrelenen dosyaların silinmemesi lazım
hadi dosyaları insanlar bakmasın diye şireledik ee ya silerlerse ne olacak o zaman
hapı yuttuk demektir.

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR
- fevzi_reis
- Üye
Çok güzel
S.A.
Programınız çok güzel olmuş çok beğendim.
Bizim bir projemiz var. Bu projede delphi ile oluşturulan exe dosya dışarıdan flash ile oluşturduğumuz animasyonları çağırıyor. Bu swf dosyaları güvenlik altına almak istiyoruz. Ne tavsiye edersiniz? Bunları güvenlik altına alacak bir fikri olan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun teşekürler...
Programınız çok güzel olmuş çok beğendim.
Bizim bir projemiz var. Bu projede delphi ile oluşturulan exe dosya dışarıdan flash ile oluşturduğumuz animasyonları çağırıyor. Bu swf dosyaları güvenlik altına almak istiyoruz. Ne tavsiye edersiniz? Bunları güvenlik altına alacak bir fikri olan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun teşekürler...
- fomuneSOFT
- Üye
Re: Şifreleyici 5.0
Gerçekten çok güzel olmuş.Ellernize sağlık.
Her nerede olursanız ölüm sizi bulur, yüksekçe tahkim edilmiş şatolarda olsanız bile... (Nisa Suresi, 78) İ_/|T|\_İ
link bozuk. Bilginize. Birden formda yazılanlardan anladığım kadarıyla sürekli link bozuluyor bunuda merak etmedim değil.
mesajların tarihlerine bakarsanız neden bozulduğu hakkında bir fikir edinebilirsiniz. 

Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
uzun suredir kullaniyorum bu programi onemli bilgileri sifrelemek amaciyla.
rapide upload ettim.
http://rapidshare.com/files/295506641/S ... i.zip.html
rapide upload ettim.
http://rapidshare.com/files/295506641/S ... i.zip.html