dll dosyası hazırlama.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- kara_kule06
- Üye
- İletişim:
dll dosyası hazırlama.
Slm arkadaşlar kolay gelsin. benim sorum şu. ben Delphi 7'de dll dosyası hazırlamayı bilmiyorum. kitapların anlattığı gibi yapıyorum ama olmuyor. Bana bu konu hakkında detaylı bilgi aktrırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 

İlim öğrenmek akıntıya karşı yüzmek gibidir. Ara verildiği zaman gerilenir...
s.a.
olmayan kısmını söylerseniz, takıldığınız yeri belirtirseniz yardımcı olmak isteyen arkadaşlara yardım etmiş olursunuz. Bu şekilde sorduğunuzda fazla bir yardım alabileceğinizi zannetmiyorum.
Kolay gelsin.
Not: Yeni başlık açmadan buraya devam ederseniz iyi olur.
olmayan kısmını söylerseniz, takıldığınız yeri belirtirseniz yardımcı olmak isteyen arkadaşlara yardım etmiş olursunuz. Bu şekilde sorduğunuzda fazla bir yardım alabileceğinizi zannetmiyorum.
Kolay gelsin.
Not: Yeni başlık açmadan buraya devam ederseniz iyi olur.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
- kara_kule06
- Üye
- İletişim:
-
- Üye
Sayın Moderatörümüzün demeye çalıştığı şey, ayrıntı vermeniz gerektiği. (Gerçi bu bile yanıt alacağınızın garantisi değildir. Bu forum gönüllülerden oluşan bir forumdur.kara_kule06 yazdı:kardeş dll dosyasını yazıyorum ama başka bir programda çağıramıyorum.

Genel kaide olarak, ben şunu şunu yaptım, şu durum meydana geldi. Şu hataları verdi gibi ayrıntı verirseniz, en azından aramızdan bilen birileri çıkarsa size yardımcı olabilir.
Saygılar ve Başarılar,
Uygun arama sözcükleri ile arama yapılırsa konu ile ilgili bir çok başlık bulmak zor olmasa gerek
Bulduklarımın bir kaçı;
viewtopic.php?t=9342
viewtopic.php?t=2682
viewtopic.php?t=4692

Bulduklarımın bir kaçı;
viewtopic.php?t=9342
viewtopic.php?t=2682
viewtopic.php?t=4692
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!