Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu konuda sitede arama yapmama rağmen soracağım soruya cevap verecek herhangi bir mesaj bulamadım. (Bir başlıkta innosetup ile hazırlanması anlatılmış ama hiç birşey anlamadım ve soracağım bazı şeylerin onun içinde bulunmadığını gördüm)
Eğer o başlık dışında başka başlıkta bu konu hakkın da bilgi varsa öncelikle bu başlığı açtığım için özür dilemek istiyorum.
Sorularım şöyle,
1) hangi setup hazırlama programı ile kendi programımın ve firebird ün yüklenmesini nasıl sağlarım?
2) setup yapılırken firebird yüklü ise hiç yükleme işlemine girmemesini nasıl sağlarım? (bazı oyunlarda eğer makinada directx yüklü ise hiç yüklensin mi diye sormaması gibi)
3) yükleme sırasında kullanıcı ingilizce firebird ekranını görmemesi ve herhangi bir ayarla oynamaması için otomatik kurulum yapılabilir mi? Yapılırsa nasıl?
Eğer bu konu ile ilgili örnek çalışmanız varsa yollarmısınız ?
Not: lütfen bana bu başlığı açtığım için kızmayın. Eğer bana yardımcı olursanız burada yayınlanan bilgilerin 1 başlık altında toplanacağı için benim gibi arayan kişilerin de rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyorum.
Bana yardımcı olmak için mesaj atan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bana kızacak arkadaşlardan da tekrardan özür diliyorum.