Doya Doya arama keyfi :) DelphiTurkiye Offline v3
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- seandillon
- Üye
- İletişim:
eğer indiremezseniz...
DelphiTurkiye Offline V3' ü iki linktende indiremezseniz
http://www.bmsoftware.net/download/dtofflinev3.zip adresinden indirebilirsiniz....
Mustafa MENTEŞOĞLU
http://www.bmsoftware.net/download/dtofflinev3.zip adresinden indirebilirsiniz....
Mustafa MENTEŞOĞLU
-
- Üye
Mustafa Hocam Saygılar İyi Çalışmalar...
Mustafa Hocam Saygılar İyi Çalışmalar...
Öncelikle semineri intenette yayınlamanızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ben çeşitli program kodları toplayarak onları inceleyip kendi çapımda ticari amaçla kullanmadan program yazan biriyim ve sizin seminer esnasında gösterilen programların Kaynak kodlarını sıkıştırılmış olarak, eğer mümkünse formda yayınlamanızı rica ediyorum. Hayırlı günler.
Öncelikle semineri intenette yayınlamanızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ben çeşitli program kodları toplayarak onları inceleyip kendi çapımda ticari amaçla kullanmadan program yazan biriyim ve sizin seminer esnasında gösterilen programların Kaynak kodlarını sıkıştırılmış olarak, eğer mümkünse formda yayınlamanızı rica ediyorum. Hayırlı günler.
hocam seminerleri indirdim. ama seminer1 de powerpoint dosyalarında ses geliyor ama delphi ye girince anlatım hiç ses yok. bunun için ne yapmalıyım? tamda sıfırdan başlangıç olduğu için seminer bir dikkatle izliyordum ama ses olmayuınca anlayamadım. senkron tutmuyor yada ses yok sonuna kadar yardımcı olursanız sevinirim.
emeği geçen herkesten allah razı olsun
emeği geçen herkesten allah razı olsun
v3 en son 2005 yılına ait yanlış tespit etmediysem bu tarihten sonraki bilgilerin daha güncel ve önemli bilgiler olduğunu düşünüyorum o yüzden v4 ün zamanı geldi sanırım bunu yapmanın zorluk ve zaman konusunda bir fikrim yok ama v4 gelirse çok faydalı olacaktır
ısmarlama gibi algılanmazsa mutlu olurum.. tşk ler

Başkasına Olan Saygımız.. Kendimize Olan saygıdır..
Sevgili arkadaşlar severek kullandığım delphi Türkiye forum offline bir zamanlar bende çalışıyordu.Baya bir ara verdikten sonra tekrar göz atma ihtiyacım duydum.Ama maalesef program şuan için çalışmıyor.Gezinme sayfası iptal edildi diyor.Forumdada arattım konuyu ama bulamadım ve bunla ilgili yeni konu başlığı açmakda istemedim.Bu konunun altından devam etmek istedim. Problem ne olabilir arkadaşlar.
Tşk.
Tşk.