delphi ile word kullanımı
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
delphi ile word kullanımı
delphide yaptığım bir projede Microsoft Word'e belli formatta databasedeki bilgilerimi yazdırmak istiyorum. Bunu rahatlıkla ve güvenle yapabileceğim komponentler varmı ? Bu konuda yardım bekliyorum.
-
- Üye
Re: delphi ile word kullanımı
S.a.
Bu konuda benimde bir ihtiyacım var
Delphi7 Q.Rep kullanıyorum ve hazırladığım raporlama sayfasını olduğu gibi word e aktarma işlemini nasıl yapabilirim.
Bu konuda benimde bir ihtiyacım var
Delphi7 Q.Rep kullanıyorum ve hazırladığım raporlama sayfasını olduğu gibi word e aktarma işlemini nasıl yapabilirim.
Delphi Öğrenmenin yolu nedir.?
Ben officepartner ile worde bilgi aktarabilityorum. Office 2000 de problrm yok ama office 2007 de problem çıkıyor. Acaba office 2007 ile uyumlu değil mi officepartner ??,
Jedi ile halledilebilir deniyor heryerde aöa buna örnek ne bir kod var ne başka bir örnek...
Jedi ile halledilebilir deniyor heryerde aöa buna örnek ne bir kod var ne başka bir örnek...
DOĞUNUN SINIR TAŞI ERZURUM'UN DADAŞ'I
EFE'Sİ VAR İZMİR'İN EĞİLMEZ TÜRK' ÜN BAŞI
Bilen yok mu ?
DOĞUNUN SINIR TAŞI ERZURUM'UN DADAŞ'I
-
- Üye
Qrep 4 yükledim, rapor formuma word ikonunu koydum, prewiew yaptığımda rtf formatında yayıt yapabiliyorum ancak derleyim çalıştırdığımda kayıt bölümünde rtf olarak kaydetme imkanı vermiyor, birde formu kapatmak istediğimde acces violation 0000 hata mesajı alıyorum. Neden acba..???
Delphi Öğrenmenin yolu nedir.?