ben raporlama aracı olarak wordü kullanmak istiyorum. yani veritabanımdaki bilgileri worde aktarıp, bu şekilde çıktılar oluşturmak istiyorum. Bu konuda napabilirim. OLE dışında bunu kolaylaştıran komponentler var mı?
Eğer amacın bir raporlama aracı kullanmadan çıktı almaksa turbopower bileşenlerinin officepartner ını kullanabilirsin.
Asıl amacım word e çıktı almak diyorsan: QuickReport veya FastReport kullanarak raporlarını hazırlar daha sonra bunların export bileşenleri ile worde kayıt yapmalarını sağlarsın.
Ali Erdoğan yazdı:Eğer amacın bir raporlama aracı kullanmadan çıktı almaksa turbopower bileşenlerinin officepartner ını kullanabilirsin.
Asıl amacım word e çıktı almak diyorsan: QuickReport veya FastReport kullanarak raporlarını hazırlar daha sonra bunların export bileşenleri ile worde kayıt yapmalarını sağlarsın.
Ben quickReport kullanıyorum ama ondan word'e nasıl export edeceğim. bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz?
s.a
aradım taradım, benim sorunuma en yakın sorun bu, ama bu da çözümsüz kalmış.
arkadaşlar bu konuda bilgisi, fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
quickrepten çıkan bir raporu worde nasıl export ederiz?
saygılarımla
Eğer quickreport professional kullanıyorsanız export etmek mümkün...
qrrtffilter'i forma koyman yeterli olacaktır.
save as yaparak dosyanı rtf formatında (rich text format) kaydedip wordde açabilirsin...