Firebird kurdum ama acamıyorum
-
- Üye
Firebird kurdum ama acamıyorum
Merhabalar firebird'e gectim ama delphiden nasıl acılacagını bilmiyorum.Bunuda paradox gibi mi acıyoruz bana yardım edermisiniz.simdiden cok tesekkur ederim.iyi calısmalar
-
- Üye
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
-
- Üye
cok tesekkurler ama ben gene calıstıramadım hep dos tabanlı birsey cıkıyor bir anlam veremedim dediginiz ücretsiz olanı kurdum mussimsek in bahsettigi surumu yani.
sayın sadettin polat vermiş oldugun linke baktım ama ilk acılısı dısında baya iyi anlatılmıs ama ben bundan faydalanamıyorum.sebebide firebirdi calıstıramamam
tesekkurler...
sayın sadettin polat vermiş oldugun linke baktım ama ilk acılısı dısında baya iyi anlatılmıs ama ben bundan faydalanamıyorum.sebebide firebirdi calıstıramamam

Firebird'ü nasıl kurdunuz adım adım anlatır mısınız?
Hangi versiyonunu kurdunuz? Windows installer'ı mı çalıştırdınız yoksa SnapShot'mı kurdunuz?
Beta'lardan birini mi kurdunuz? İşletim sistemi nedir? Bu bilgileri baştan sona verin biz de size yardımcı olalım
Kolay Gelsin
Hangi versiyonunu kurdunuz? Windows installer'ı mı çalıştırdınız yoksa SnapShot'mı kurdunuz?
Beta'lardan birini mi kurdunuz? İşletim sistemi nedir? Bu bilgileri baştan sona verin biz de size yardımcı olalım

Kolay Gelsin
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
s.a.
@secret_boy
denetim masaında "firebird server manager" olması lazım. onu çalıştırıp fb nin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin.
vt dosyalarını oluşturmak için ise @sadettinpolat ın dediği gibi ibexpert adlı ayrı bir programı yükleyip çalıştırmanız lazım.
paradoksdaki database desktop programının fb deki karşılığı ibexpert programıdır.
kolay gelsin.
@secret_boy
denetim masaında "firebird server manager" olması lazım. onu çalıştırıp fb nin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin.
vt dosyalarını oluşturmak için ise @sadettinpolat ın dediği gibi ibexpert adlı ayrı bir programı yükleyip çalıştırmanız lazım.
paradoksdaki database desktop programının fb deki karşılığı ibexpert programıdır.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
-
- Üye
merhaba,xp kullanıyorum ve free olan fb yi kurdum mussimsek'in bahsettigi normal setup olarak kurdum.aslangeri yazdı:s.a.
@secret_boy
denetim masasından baktım fb calısıyor.sizin dediginiz gibi
ibexpert bunu nereden ve nasıl kurabilirim yardımlarınız için tesekkur ederim.vt dosyalarını oluşturmak için ise @sadettinpolat ın dediği gibi ibexpert adlı ayrı bir programı yükleyip çalıştırmanız lazım.
-
- Üye
http://www.hksoftware.net/download/ibep ... 1_full.exehdayi yazdı:...Personal sürümü ücretsiz...
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned