herkese merhaba
benim problemim excelde yazdıgım kayıtları delphi icinde
table veya Query1 eklemek istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz lütven herkesten
not özür diliyorum site üyelerinden
EXCEL/TABLE OLAYI
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
EXCEL/TABLE OLAYI
En son zengin tarafından 11 Şub 2004 08:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Zengin
@zengin Büyük harf konusunda forumda bir çok uyarı yapıldı...
- Bilmediğini varsayıp açıklıyorum. Forumda büyük harf kullanmak bağırmak / azarlamak olarak nitelendirilir... Saygısızlıktır... en kısa zamanda yazdığın mesajın sağ üst köşesinde göreceğin Edit butonuna basıp yazdıklarını küçük harfe dönüştür...
- Forum kurallarını okuyabileceğin yerler konusunda ise @Admin'imiz Mustafa bey'in yazdığı cevap mesajlarında imza kısmından ulaşabilirsin.
- Soruna gelince... Yine forumda arama yaparsan bu konuda yazılmış bir kaç cevabı görebilirsin. kendi cevaplarımdan birisi olanın linkini yazıyorum...
viewtopic.php?p=7207&highlight=#7207
- Çalışmalarında başarılar...
- Bilmediğini varsayıp açıklıyorum. Forumda büyük harf kullanmak bağırmak / azarlamak olarak nitelendirilir... Saygısızlıktır... en kısa zamanda yazdığın mesajın sağ üst köşesinde göreceğin Edit butonuna basıp yazdıklarını küçük harfe dönüştür...
- Forum kurallarını okuyabileceğin yerler konusunda ise @Admin'imiz Mustafa bey'in yazdığı cevap mesajlarında imza kısmından ulaşabilirsin.
- Soruna gelince... Yine forumda arama yaparsan bu konuda yazılmış bir kaç cevabı görebilirsin. kendi cevaplarımdan birisi olanın linkini yazıyorum...
viewtopic.php?p=7207&highlight=#7207
- Çalışmalarında başarılar...