Quantumgrid

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
secret_boy
Üye

merhaba

Mesaj gönderen secret_boy »

cok tesekkur edrim gercekten sorun bende download programından kaynaklanıyormus.tekrar tesekkurler

kolay gelsin...
cabbar
Üye

Mesaj gönderen cabbar »

Sitesinde demosu yok indiremiyoruz. demo olarak indirilen yapılmış olan örnek programlar. Demosunu indiremediğimiz bir componenti nasıl satın alırız bilmiyorum. Sitede downloads bölümünde yok.
Kullanıcı avatarı
berken
Üye

Mesaj gönderen berken »

arkadaslar ben qg 4.0 kullanıyorum bu türkçeleştirme işi olmadı.. başka bir unit arıyor ama bilgisayarda oyle bir unit yok, arıyorum yok..

Kod: Tümünü seç

[Fatal Error] cxintl.pas(18): File not found: 'cxExportStrs.dcu'
kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

cabbar yazdı:Sitesinde demosu yok indiremiyoruz. demo olarak indirilen yapılmış olan örnek programlar. Demosunu indiremediğimiz bir componenti nasıl satın alırız bilmiyorum. Sitede downloads bölümünde yok.
Quantum Grid kendini kanıtlamış bir bileşen seti. Pek çok kullananı ve seveni var. Ayrıca sitesinden demosunu indirip neler yapabileceğini görüyorsunuz.

Üstüne bir de sorgusuz sualsiz 60 gün geri iade veriyorlar. Beğenip aldınız ama hoşunuza gitmedi, 15-20 gün sonra bana paramı geri verin dediğiniz zaman iade ediyorlar. Satın almanız için bir engel yok yani.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

berken yazdı:arkadaslar ben qg 4.0 kullanıyorum bu türkçeleştirme işi olmadı.. başka bir unit arıyor ama bilgisayarda oyle bir unit yok, arıyorum yok..

Kod: Tümünü seç

[Fatal Error] cxintl.pas(18): File not found: 'cxExportStrs.dcu'
kolay gelsin
Sürümünüz çok eski ise ondan olabilir, bu desteği tam ne zaman eklediler hatırlamıyorum. "cxExportStrs.pas" dosyasını componenti kurduğununuz klasörde bir aratın bakalım var mı? Bu klasör genelde c:\program files\DevExpress tarzında oluyor.

Kolay gelsin.
akuyumcu63
Üye

Re: Quantumgrid

Mesaj gönderen akuyumcu63 »

http://rapidshare.de/files/9508391/qgturkce.zip.html

yukarıdaki linkteki dosyayı indirmeye çalıştım dosya yok diyor bu dosyaya nasıl ulaşabilirim. cxgriddi türkçeleştirmeye çalışıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.
İsteyen, yapabildiğinden daha fazlasını yapar.
Kullanıcı avatarı
hi_selamlar
Üye

Re: Quantumgrid

Mesaj gönderen hi_selamlar »

S.A.

Link'te verilen dosya mevcut değil.
Rica etsem tekrar UpLoad edemisiniz !

Teşekkürler...
Herkes cahildir, bazi konularda.