cok tesekkur edrim gercekten sorun bende download programından kaynaklanıyormus.tekrar tesekkurler
kolay gelsin...
Quantumgrid
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
arkadaslar ben qg 4.0 kullanıyorum bu türkçeleştirme işi olmadı.. başka bir unit arıyor ama bilgisayarda oyle bir unit yok, arıyorum yok..
kolay gelsin
Kod: Tümünü seç
[Fatal Error] cxintl.pas(18): File not found: 'cxExportStrs.dcu'
Quantum Grid kendini kanıtlamış bir bileşen seti. Pek çok kullananı ve seveni var. Ayrıca sitesinden demosunu indirip neler yapabileceğini görüyorsunuz.cabbar yazdı:Sitesinde demosu yok indiremiyoruz. demo olarak indirilen yapılmış olan örnek programlar. Demosunu indiremediğimiz bir componenti nasıl satın alırız bilmiyorum. Sitede downloads bölümünde yok.
Üstüne bir de sorgusuz sualsiz 60 gün geri iade veriyorlar. Beğenip aldınız ama hoşunuza gitmedi, 15-20 gün sonra bana paramı geri verin dediğiniz zaman iade ediyorlar. Satın almanız için bir engel yok yani.
Kolay gelsin.
Sürümünüz çok eski ise ondan olabilir, bu desteği tam ne zaman eklediler hatırlamıyorum. "cxExportStrs.pas" dosyasını componenti kurduğununuz klasörde bir aratın bakalım var mı? Bu klasör genelde c:\program files\DevExpress tarzında oluyor.berken yazdı:arkadaslar ben qg 4.0 kullanıyorum bu türkçeleştirme işi olmadı.. başka bir unit arıyor ama bilgisayarda oyle bir unit yok, arıyorum yok..kolay gelsinKod: Tümünü seç
[Fatal Error] cxintl.pas(18): File not found: 'cxExportStrs.dcu'
Kolay gelsin.
-
- Üye
Re: Quantumgrid
http://rapidshare.de/files/9508391/qgturkce.zip.html
yukarıdaki linkteki dosyayı indirmeye çalıştım dosya yok diyor bu dosyaya nasıl ulaşabilirim. cxgriddi türkçeleştirmeye çalışıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.
yukarıdaki linkteki dosyayı indirmeye çalıştım dosya yok diyor bu dosyaya nasıl ulaşabilirim. cxgriddi türkçeleştirmeye çalışıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.
İsteyen, yapabildiğinden daha fazlasını yapar.
- hi_selamlar
- Üye
Re: Quantumgrid
S.A.
Link'te verilen dosya mevcut değil.
Rica etsem tekrar UpLoad edemisiniz !
Teşekkürler...
Link'te verilen dosya mevcut değil.
Rica etsem tekrar UpLoad edemisiniz !
Teşekkürler...
Herkes cahildir, bazi konularda.