delphi ile proje
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
delphi ile proje
delphi ile proje yapsam bun da veri tabanı sql server ı kullansam delphi ile bağlantınızı ado nesnesiyle mi yoksa sqlconnection ile mi yaparsınız...Yorumlarınızı bekliyorum....
aser
- Ben MS-Access veritabanını derli toplu oluşunu sevdiğimden, genelde ADO kullanıyorum...
- Geçici olarak evdeki Dektop bilgisayarıma XP kurdum. Sonra yazdığım programda (Kayıtları SQL Update / SQL Insert ile yapıyorum...) 100.000 kayıt sonra muhtelif DLL hataları almaya başladım. Google ile arattığımda ortak link olarak Microsoft'un Update linki veriyordu...
- Yani özetle hangi yöntemi kullanırsanız kullanın mutlaka Microsoft'un MDAC vs. son güncellemeyi yapın / yaptırın.
- Geçici olarak evdeki Dektop bilgisayarıma XP kurdum. Sonra yazdığım programda (Kayıtları SQL Update / SQL Insert ile yapıyorum...) 100.000 kayıt sonra muhtelif DLL hataları almaya başladım. Google ile arattığımda ortak link olarak Microsoft'un Update linki veriyordu...

- Yani özetle hangi yöntemi kullanırsanız kullanın mutlaka Microsoft'un MDAC vs. son güncellemeyi yapın / yaptırın.