SMS Hesaplı nasıl gönderebilirim.

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
nguzeller
Üye

SMS Hesaplı nasıl gönderebilirim.

Mesaj gönderen nguzeller »

Merhaba
Benim niyetimde SMS gönderen bir program yapmak var. Ama asıl önemli olan hesaplı ve kaliteli bir servis bulmak. bu forum sayesinde en hesaplı ve iyi servis sağlayıcı bulurum inş.

Lütfen kullandığınız veya bilginizi servisler buraya yazınız.
Kullanıcı avatarı
hdayi
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen hdayi »

Sorunun programlama ile bir alakası yok. Sohbet kısmına sorsanız daha iyi olurdu.

Kolay Gelsin...
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned
Resim
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen vkamadan »

Merhaba ,

http://www.mobildev.com

incelemenizi öneririm.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

Arkadaş sanırım delphide yapmak istiyor bu programı. Geçen bir arkadaşım böyle birşey yaptı, kullandığı servis ve komponentleri öğrenip buraya yazarım.
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Merhaba ,
http://www.mobildev.com u uzun sayılabilecek süredir kullanıyor ve bayiliğini yapıyoruz, sağladıkları destek ve verdikleri hizmet başarılı. Ücret grafiği izlendiğinde kaliteye göre uygun gibi görünüyor.
Her türlü teknik dökümanı ve aracı sağlıyorlar hatta XML isteği yöntemiyle mesaj gönderme konusunda forumda örnekte vermiştim.
kısacası bu servisi önerebilirim.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
CinAnka
Üye

Mesaj gönderen CinAnka »

Merhaba;

Bu mesajların üzerinden uzun zaman geçmiş ama, ileride aynı soruyu soran arkadaşlara yardımcı olması bakımından konuya ben de bir yorum yazmak istedim.

Şu anda Toplu SMS gönderen bir program yazmaya başladım. Öncesinde yaptığım araştırma sonucu en uygun fiyatı telsimin verdiği bilgisine ulaştım. BioTekno ile irtibata geçilirse daha detaylı bilgi almak mümkün.

Bunun yanısıra, http://www.mobildev.com adresinden smsclient programını indirip kullanmak mümkün. gayet güzel ve de tıkıt tıkır çalışan bir program.

kolay gelsin...
Güçlü olan haklı değil, haklı olan güçlüdür!
cozturk
Üye

Mesaj gönderen cozturk »

Turk Telekomdaki son yenilikler ışığında SMSin mobil olma zorunluluğu kalkmıştır.

Sabit telefondan normal bir modem ile Toplu veya topsuz SMS atabilirsiniz.

Sabit telefondan cebe faks veya email de atabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
berken
Üye

Mesaj gönderen berken »

sayın vkamadan hocam. ben de yaptığım bir programda boyle bir hizmet vermek istiyorum.. mobildev e baktım.. programına da biraz baktım.
dış veri alabiliyor aaccess veya excelden ..
benım istediğim bu hizmeti programımın içinde nasıl kullanabilirim . yanı unit anlamında bir destek var mı..
ya da excell veya acces ile (kullanıcının extra bir şey yapmasına gerek kalmadan) ben de bir tabloda kayıtlı bulunan telefonlara nasıl ulaşabilirm bu hizmetle ..
iyi çalışamalar diliyorum ..
İnsanca.... Pek insanca....
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Merhaba,
Mobildev sitesindeki SMSClient son kullanıcılar için basit bir uygulama. elbetteki yazılım geliştiriciler için API , XML ve COM nesneleri mevcut, örnekleride mevcut bolca sitesinden indirevbilirsiniz hatta delphi örneği bile mevcut.
viewtopic.php?t=12474&highlight=xml burada mobildevin örneklerinde kullandığı mssxml in kullanımından da bahsetmiştik.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
yarabandi
Üye

Re: SMS Hesaplı nasıl gönderebilirim.

Mesaj gönderen yarabandi »

www.esemes.net kullanıyoruz. fiyatları gayet uygun. tavsiye ederim.