Firebird Silinmiş Kayıtlar İstatistikte Görülüyor

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Selamlar,

Konu biraz karışmış :) Soruyu sormayıp doğrudan MSN'den Ali'den mi bilgi alsaydım diye düşündüm.

Soruyu sorarken, buradaki arkadaşlara da faydalı olmaktı amacım. Ama bazı yaklaşımlar sen bilmiyorsun ben biliyorum tarzında oldu mu paylaşım maksadı sapmış olur.

Herneyse, Highmemo, bahsettiğin konuları zaten biliyorum benim soruyu sormaktaki maksadım, neden böyle bir uygulamayı tarcih ettiler? Yani maksatları nedir diye sordum.

Senin verdiğin yanıt (bilmeyen arkadaşlar için) açıklayıcı bir bilgi oldu, sağolasın. (Şaka değil gerçekten sağolasın teşekkür ederim. Ancak sorumun yanıtını Terminator verdi zaten.

Soru ik kademeli yanıtlandı. 1 küçük bir araştırmayla elde edilebilecek dokumante edilmiş bilgiler, bir de dokumane edilmemiş, FB programcı grubunun tartıştığı ve karar bağladığı Mantık'lar bölümü. Bunların bir kısmı dokumante ediliyor bir kısmı edilmiyor. Tartışma sırasında belirleniyor. Terminator'den ben dokumante edilmemiş mantıkları sormak için soruyu yazdım.

O da sağolsun oturup açıkladı. Verdikleri bilgilerden dolayı herkese yeniden teşekkür ederim.

Herkese Kolay Gelsin
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Kilitli