merhaba
benim sorum link muhasebe programından data aktarmak istiyorum link in database dosyalarında cur die bi uzantı var bu uzantının kullandıgı programı bulamadım dataları nasıl aktarabılırım aktarcagım yer sql server kolay gelsın
link muhasebe programından data aktarmak
merhabalar ,
datalara direk bğalantı sağlayan bir tool üretmemiş link fakat VTA die bir modülü var ( Veritabanı Ara birimi) bu Export import tarzı bir yöntemler veri alıp verebiliyor. link7xx dahil olmak üere üst versiyonlarda txt dosyadan bilgi okuma aktif bir şekilde yer laıyor aynı zamadna linkin bütün sürümlerinde aldığınız raporları TXT dosyasına atabiliyorsunuz biraz uğraşla bunlarıda okuyabilirsiniz, ancak CUr lara native bağlantı yöntemi maalesef yok.
datalara direk bğalantı sağlayan bir tool üretmemiş link fakat VTA die bir modülü var ( Veritabanı Ara birimi) bu Export import tarzı bir yöntemler veri alıp verebiliyor. link7xx dahil olmak üere üst versiyonlarda txt dosyadan bilgi okuma aktif bir şekilde yer laıyor aynı zamadna linkin bütün sürümlerinde aldığınız raporları TXT dosyasına atabiliyorsunuz biraz uğraşla bunlarıda okuyabilirsiniz, ancak CUr lara native bağlantı yöntemi maalesef yok.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
vta olmadan da olur
bu vtayı para ile veriyorlar, ben yıllar önce curları inceledim ve yapısını çözdüm rahatlıkla curlardan direkt veri alabiliyorum. basit zaten curlar. biraz uğraşırsan sen de curlardan veri alabilirsin, struct tanımlayıp binary modda veri okuyacaksın.
@oquz ,
konuyla ilgili örnek verebilirmisin bir sakıncası yoksa.
teşekkürler.
konuyla ilgili örnek verebilirmisin bir sakıncası yoksa.
teşekkürler.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
zaten o var
her dosyanın struct yapısı zaten link dizininin altında mevcut, link veriyor onları zaten.