componentler hakkında

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
meron06
Üye

componentler hakkında

Mesaj gönderen meron06 »

S.A. arkadaşlar. forumdaki aramalarıma rağmen tam tatmin edici bi sonuç bulamadım.üstadlardan öğrenmek istediğim şey şu.örneğin bi program yazıyoruz.standart componentler haricinde componenetler kullanıyoruz.yazdığımız programı kuracağımız zaman hangi paketleri exe ile birlikte yükeleyeceğimizi delphide nasıl analrız .delphide böyle bi menu varmı şu paketler yükelenecek şunlar yüklenmeyecek diye.iyi çalışmalar arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen vkamadan »

merhaba ,
Project Menüsünde Options bölümüne girin,
normalde projenizin uses kısmında kullanılan unitlere göre zaten gerekli paketler projeye dail edilir.
Packages tabına girin EXE dosyasına dahil edilmesini istemediklerinizi belirtin yada tümü çıkartın tabi bu durumda proje dizininde yada OS nin system dizinide ilgili paketlerin olması zorunluluğı doğar.
iyi çalışmlalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
meron06
Üye

Mesaj gönderen meron06 »

teşekkür ederim arkadaşım saolasın .
Kullanıcı avatarı
tuana
Üye

HelpRouter Componenti

Mesaj gönderen tuana »

merhaba. benimde componentle ilgili bir sorunum var.bir help dosyası hazırladım(chm formatında) ve HelpRouter componentine ihtiyacım vardı.gerekli componenti buldum.ama delphide komutla birlikte yardım dosyamı açamıyorum. HelpRouter ı bulamıyor. hata veriyor..bun konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

değiştirildi: freeman35
sadece vurgulamak istediğiniz kelimeleri rengini değiştirin yada bold(koyu)yapın
Bir mum etrafına işık saçmakla ışığından birşey kaybetmez.