sql server 2005

MS SQL Server veritabanı ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
ademcicek
Üye

sql server 2005

Mesaj gönderen ademcicek »

arkadaşlar sql server 2005 neden sql server 2000 kurulu olmadan çalışmıyor.
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

:D MS'e sormak lazım. Ben de bilemiyorum. :)
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Ciddi misin? Emin misin? Yaw hakkaten böyle mi ? Denemedim ama öyleyse çok gülerim çoooook gülerim daha da dalga geçerim bu tospağalarla.

Öyle bir şey var mı arkadaşlar hakkaten, yaw elinde hiç M$-SQL Server 2000 Kurulu olmayan makinası olan arkadaş var mı varsa denesin bir zahmet yaaa.. Eğer öyleyse şimdi düşer bayılırım !!!!!

Herkese kolay gele
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
ASE
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ASE »

2005 i gönderin de deneyim
Merak ettim şimdi ama ben de 2005 yok...
Allah'ım!...
Yol boyunca bırakma elimi...
Düşerim sonra...

ASE YAZILIM
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen pro_imaj »

Kuri_YJ yazdı: Eğer öyleyse şimdi düşer bayılırım !!!!!
:D

Böyle bişey varsa bende gülerim ama zannetmiyorum. bir arkadaşa denesede öğrensek :)

Kolay gelsin.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
İletişim:

Mesaj gönderen hbahadir »

Sistem gereksinimleri ve kurulum açıklamalarında böyle bir açıklama yok baktığım kadarı ile. Ama bende en kısa zamanda deneyeceğim :). E artık öyleyse Microsoft bundan sonra Visual Studio Net vb yazılımlarda Visual Basic 5 yüklü olacak, kimi yazılım SP2 kimi SP1 isteyecek. Anladığım kadarı ile masalarımızı büyütmemiz gerekecek ( e o kadar bilgisayar anca sığar )
Ali Erdoğan
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen Ali Erdoğan »

Bundan 3-4 ay önce beta sürümünü Sql Server 2000 yüklü olan veya olmayan bir makinede çalıştırmayı başaramadım.Frawork 1.1 ve 2.0 ile denememe rağmen sonuç negatif.
ademcicek
Üye

Mesaj gönderen ademcicek »

arkadaşlar öyle bir gereksinimi yokmuş.sadece sql server 2005 kurunca servislerini çalışıtrmıyor.dolayısıyla sql server 2005 çalışmıyor gibi görünüyor. eğer ki sql server 2000 yüklüyse onu görüyorsunuz.
yani kafam karışıkğı bu başlığın nedeni.
sql server 2005 canavar gibi çalışıyorda biraz managerin de sorun var.kolay gelsin herkese.