Gaziantepteki bayi istanbuldaki server ikiside felç

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
dervis
Üye

Mesaj gönderen dervis »

Menderes kardeşe teşekkür ilgilendiği için
Şimdi bu olayla ben bütünleştim. Zaten benide rahatsiz eden değişik değişik makinalardan denemelerinde yine aynı sonuca vardığı.......
İzdiham konusuna gelince lokal ağ da 7 adet makina ile aynı zamanlarda denemeler yaptık bütün mesajları(evint) sıraya soktu ve hiç bir problem olmadı....Yani izdiham olmadı hepsini aynı kolidorda sıraya soktu... ana makinadan hem sildeim hem ekledim değiştirdim vs hepsini gittim terminal (bayi) makinalarındaki listelerde hepsi üst üste sıradaydı zaten bayi bu mesaja tıkladığında bu açıp kapama olayı gerçekleşiyo yani tazeleme oluyo....

3. paragrafa gelince hani ibtable dataset falan hepsini kaldırdım hepsi tek tip pfibdataset oldu fibplus kullanıyorum bileşen olarak hatta bi arkadaş problem bundandır dedi öylede denedim lokalde problem yok problem internette devam ediyor....

Eğer kilitlenme şifre girişinde oluyorsa o query(IBTable veya IBDataset le) ve sql komutunu değiştirip bir denermisin. demişsin kardeşim menderes

(değiştirmek derken nasıl değiştirmek bunu anlamadım anlamadığım içinde
sifre penceresinide kaldırdım ama sonuç internette aynı lokalde gene problemsiz

Şu anda forumdan bazı arkadaşlarla deneme yapıyoruz hatta bugün haysoft arkadaş buna benzer bi şeyler yazacaktı bende daha küçük basit bi şey yazdım zonguldak istanbul arası deniyeceğiz Sonucu buraya mutlaka yazarım ilginiz için tekrar teşekkürler...
İlim bir nokta idi, onu cahiller çoğalttı......(fen,matematik,kimya,vb...)

Cahilin bilmediğini inkar etmesi adettendir....
Salih
Üye

Mesaj gönderen Salih »

Şu anda forumdan bazı arkadaşlarla deneme yapıyoruz hatta bugün haysoft arkadaş buna benzer bi şeyler yazacaktı bende daha küçük basit bi şey yazdım zonguldak istanbul arası deniyeceğiz Sonucu buraya mutlaka yazarım ilginiz için tekrar teşekkürler...
Merhaba,

Bu sorun çözümlendi mi ? Nasıl ???
Sevgi, Saygı.....