Merhaba arkadaşlar ben delphi.net 'i yeni kullanmaya başladım. Delphi konusunda tecrübeliyim fakat burada hazırlamış olduğum webform'larda projeyi kaydettikten sonra çalıştırdığımda hazırlık aşamasındaki buton ve bazı nesneler gözükmüyor ekranda. Bu tür bir problemle karşılaşan bi arkadaşım varsa yardımcı olursa sevinirim... Ayrıca problem uses' dan kaynaklanabilirmi ?
sanırım iss çalışmasa sayfayı hiç görüntüleyemez yada sadece kodlar görür. bence sorun .net framework ve frontpage extension ile ilgili. yeniden kurmayı deneyin
sayfa görüntüleniyorda içerisine koyduğun nesneler görüntülenmiyor.hatta formda da geçti diye hatırlıyorum bu konuyu.ama IIS kullanmak zorun da değilsiniz.bende şuan aynı sorun var.ben CassiniWebServer kullanarak olayı çözdüm.
İlk olarak arkadaşların gösterdiği ilgi için teşekkür ederim.
Arkadaşlar cevaplarınızda IIS ve Freamwork gibi durumlardan dolayı olmayacağını söylüyorlar fakat benim bunlarda problemim olsa ekranım hiç açılmaz ve yaptığım diğer wep uygulamalarımda yine IIS kullandığı için çalışmaz. cassini diye bahseliden bir olay var buna yabancıyım ama forumda geçen biryerde webmatrix ile geldiği yazılmış öyleyse bende bu programda mevcut...__? şimdiden cevaplarınız için Teşekkür ederim.
İlk olarak arkadaşların gösterdiği ilgi için teşekkür ederim.
Arkadaşlar cevaplarınızda IIS ve Freamwork gibi durumlardan dolayı olmayacağını söylüyorlar fakat benim bunlarda problemim olsa ekranım hiç açılmaz ve yaptığım diğer wep uygulamalarımda yine IIS kullandığı için çalışmaz. cassini diye bahseliden bir olay var buna yabancıyım ama forumda geçen biryerde webmatrix ile geldiği yazılmış öyleyse bende bu programda mevcut...__? şimdiden cevaplarınız için Teşekkür ederim.
S.a arkadaşlar problem .net platformu için gerekli uygulamaları kaldırıp tekrar kurumamlar çözülmüştür. freamwork , vb redist ... saolun iyi çalışmalar