Paradox da hazırlanan Veri tabanını INTERBASE ile yapılan ve
Paradox da hazırlanan Veri tabanını INTERBASE ile yapılan ve
Merhaba Arkadaşlar Sizden Ricam bir yerde takıldım Paradox daha önce hazırlanan veri tabanın içindeki kayıtları INTERBASE hazırlanan veri tabanına aktarmak istiyorum Yardımcı olursanız sevirim. Nasıl Yapabilirim Bir kaç yönten denedim ama olmadı.
Sayin ismailt1, farkli bir baslik acmak sorunuza cevap verilme ihtimalini ne yazikki dusuruyor. Zira onceki sorunuzun devami olmayinca bu sorunun gecmisi hakkinda bir fikir sahibi olamiyoruz. forumdaki sorulara iyi niyetle cevap vermeye calisan ksiler her gun onlarca mesaj okuyorlar ve herseyin akilda tutulabilmesi cok zor. Zaten cok eski bir mesajiniza ilave bir mesaj atsaniz bile forumda en ustte gorunecegi icin gorulmesi yonunden yeni mesaj avantaj olmuyor.
Sorunuza gelince farkli yontemler denediginizi ve sorunlar yasadiginizi soylemissiniz. Bu yontemlerin ve sorunlarin ne oldugunu belirtirseniz belki coyluebilir. Admin in soyledigi datapump kesin bir calisacak bir yontemdir bence. Paradoxtaki bir tabloyu ayni isimle interbase'e kolayca aktarabilirsiniz. Paradoks ve interbase uzerindeki veritabanlarinizin birer bde alias'i varsa datapumpi calistirip kaynak ve hedef veritabanlarini ve kaynak tabloyu secin hedef tarafta ayni tablo ismi varsa tablo adini degistirin ya da hedef tarafta ayni isimde tablo bulundurmayin. islem sonunda tablonuz komple interbase e gecmis olacaktir.
Sorunuza gelince farkli yontemler denediginizi ve sorunlar yasadiginizi soylemissiniz. Bu yontemlerin ve sorunlarin ne oldugunu belirtirseniz belki coyluebilir. Admin in soyledigi datapump kesin bir calisacak bir yontemdir bence. Paradoxtaki bir tabloyu ayni isimle interbase'e kolayca aktarabilirsiniz. Paradoks ve interbase uzerindeki veritabanlarinizin birer bde alias'i varsa datapumpi calistirip kaynak ve hedef veritabanlarini ve kaynak tabloyu secin hedef tarafta ayni tablo ismi varsa tablo adini degistirin ya da hedef tarafta ayni isimde tablo bulundurmayin. islem sonunda tablonuz komple interbase e gecmis olacaktir.
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu iş için DataPump kullandım. Ancak Türkçe karakterleri algılamıyor. Daha sonraları bu forumdaki arkadaşların yazıları üzerine IBmanager veya IBExpert le tanıştım. IBManager'le bu iş mükemmel yapılıyor. Hatta Excel'de hazırladığınız verilerinizi bile interbase aktarabiliyorsunuz.
Bilgilerinize sunulur. Saygılarımla...
Ben bu iş için DataPump kullandım. Ancak Türkçe karakterleri algılamıyor. Daha sonraları bu forumdaki arkadaşların yazıları üzerine IBmanager veya IBExpert le tanıştım. IBManager'le bu iş mükemmel yapılıyor. Hatta Excel'de hazırladığınız verilerinizi bile interbase aktarabiliyorsunuz.
Bilgilerinize sunulur. Saygılarımla...