InstallShield Express

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Query
Üye

InstallShield Express

Mesaj gönderen Query »

Slm;

İnternette dolaşırken rastladım sitenize dolayısıyla forumunuza.

Oldukça güzel benim gibi amatörlere yol gösterebilecek umarım.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Soruma gelince ...

InstallShield Express V 3.53 kullanıyorum. Herşey normalken kendi hazırladığım setup kurduğum bilgisayara yine kendi hazırladığım başka bir program(öncekiyle hiç bir alakası olmayan) yani setup kurmaya çalıştığımda daha önceden kurulmuş diyor ve programımı kurmuyor.

Yani bu programla hazırladığım programlardan sadece birini mi kullanabileceğim. Daha da vahimi daha önce bir başkası başka bir program kurduysa ben kuramayacakmıyım yada tersi ben kurduysam başkası kuramayacak mı?

Eğer çözümü varsa (mutlaka ki vardır :oops: ) yardımcı olursanız çok bahtiyar olurum. Ya da altarnetif BDE kurulumunuda içeren setup programı var mı?

Kendinize iyi bakın. Saygılar.
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

Oncelikle foruma hosgeldiniz....

Boyle bir hatayi installshield bile vermemeli bence....

Sorunun tam olarak ne oldugunu bilemiyorum ama taib ki boyle bir durum yok. istediginiz kadar yukleme yapabiliyor olmanız gerekiyor....

Size tavsiyem innosetup ve istool ikilisini kullanmanızdır... Bedava ve kodu da var.... Innosetup asil kurulum programı istool ise innosetup uzerinde gorsel olarak wizardlar ile filan scriptler hazırlamanıza imkan sagliyor....

Forumun arama kısmında innosetup ve istool seklinde arama yaparak bu konudaki eski mesajlara kolayca ulasabilirsiniz....
Kullanıcı avatarı
Query
Üye

Mesaj gönderen Query »

İlginize teşekkür ederim.

Hızla dediğiniz programları indiriyorum ve incelemeye alıyorum.

Kolay gelsin.