dxgridin checkboxcolum diye bir özelliği var.
ben de yeni cx gridi kullanmaya başladım. cxgridinde checkboxcolum özelliği varmı çokteşekür ederim.
quantumgrid
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- Yusuf AYDIN
- Üye
kusurabakmayın galiba yine sorumu açıklayıcı soramadım.çünkü yukarıdaki cevabı uygulamaya çalıştım. ilgili kolunu üzerine geldim. ama lookop combobox diye bir özelliği yok.
ben ayrıca checkboxcolum diye bir özelliğinin olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
dxgridde yen bir kolum eklerken oradan columun tipini eklemeden önce bir dialogla seçebiliyoruz.
ilginize teşekür ederim
ben ayrıca checkboxcolum diye bir özelliğinin olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
dxgridde yen bir kolum eklerken oradan columun tipini eklemeden önce bir dialogla seçebiliyoruz.
ilginize teşekür ederim
- Yusuf AYDIN
- Üye
cxgridi formunuza yerleştirin.
TableView kısmına bir defa tıklayıp,
Objekt ins. Properties kısmından Data Controler alanının sağındaki artı(+) ile detaylarına ulaşın.
Datasource kısmına bağlamk istediğiniz. Table veya Querye ait Datasonsunu Verin (DS_Table1 gibi)
Daha sonra cxGrid üzerinde customize butonuna klikleyiniz.
Açılan pencerenin sağ alt kısmındaki retrieve fields kısmıyla tüm alanların gride işlenmesini sağlayınız. Daha sonra bahsettiğim. Kısımları
colon seçmelerini yapınız.
TableView kısmına bir defa tıklayıp,
Objekt ins. Properties kısmından Data Controler alanının sağındaki artı(+) ile detaylarına ulaşın.
Datasource kısmına bağlamk istediğiniz. Table veya Querye ait Datasonsunu Verin (DS_Table1 gibi)
Daha sonra cxGrid üzerinde customize butonuna klikleyiniz.
Açılan pencerenin sağ alt kısmındaki retrieve fields kısmıyla tüm alanların gride işlenmesini sağlayınız. Daha sonra bahsettiğim. Kısımları
colon seçmelerini yapınız.