Yanlışın var dostum. Procedure içerisinde string olarak ne tanımlarsan tanımla şak diye gösteriyor. Ben database ' e şifreyi program içerisinden vererek ulaşıyorum. ve ne yaparsam yapayım gösteriyor. Oturdum dün bir Dll hazırladım bari bu dll i saklarım onun içinden çağırırım diye düşündüm. Dll içindeki fonksiyonda da değişken değerini direk vermedim. Mesela a:='adasdasd'; şeklinde yapmadım. Const array açtım ve içinede char değerler attım. Değişkene değer atarken de a:=b[1]+b[2] gibi bişiler yaptım. Programla açtığımda programın hangi dll leri ve dll içinden hangi fonksiyonları kullandığını gösterdi. dll'i açtığımda dll içindeki tüm atanmış değerleride gösteriyor. Benim derdimde bu zaten. Birde dll'i benim programdan başkası çağırmasın diye dosya ismini kontrol eden if satırı ekledim bunu yapabilmem içinde uses kısmına Forms'u eklemem icab etti. ondan sonrası ayrı bir curcuna zaten. Benim derdim Programı kırmak için Disassembler programlarla demo/full versiyonunu kaldırmaları değil ki zaten herkesin dediği gibi buna kasan adam eninde sonunda bunu kıracaktır ki şu anda bende bu işe başlasam 1 haftaya kalmaz burda ahkâm bile kesebilirim.NewMember yazdı: Ancak forumdaki bir arkadaşımın verdiği bilgilere göre bu dfm dosyalarının bu programla ortaya çıkan stringleri mesela form captionu rengi label ve editlerin textleri vs.vs. sadece design timde object inspectorden yazılan stringler.Yani sourceler değil.Bunu da denedim.Mesela formun bu özelliklerini create yordamında yazıyorum.Bu program sadece disayn time deki stringleri çıkarıyor.
Compile etmesede aynı bence !!
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
En son mulus tarafından 23 Eyl 2005 01:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Kıdemli Üye
bLue aLonE,bLue aLonE yazdı:@mulus!
Yorumları okuyor musunuz (okuyorsunuz biliyorum, verdiğiniz tepkinin sadece bir mesaja ithafen olmasına istinaden söyledim..)?
evet sizinde tahmin ettiğiniz gibi yorumları dikkatlice okuyorum ve gayet saygılı bir şekilde de irdeliyorum, ve sadece bir mesaja tepki vermiyor aksine söylenenlere bende izninizle yorum yapmaya çalışıyorum. Nickimi koyu yazarak bana ne mana yüklemek istediğinizi de pek anlamadım ![/i]
-
- Kıdemli Üye
- ender_arslanturk
- Kıdemli Üye
bk yazdı:aşağıdaki linke bir bakın
viewtopic.php?t=4578&highlight=anticrack
- sonra hem sıkıştırıp hem de koruyan programlar var
mesela Armadillo, Aspack,... gibi
Bu başlığı yeni gördüm de hatırlatma yapayım dedim. Armadillo vb. etkisiz. Trial Doctor bu tip deneme sürelerini yeniden başlatıyor..