Compile etmesede aynı bence !!

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
mulus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mulus »

NewMember yazdı: Ancak forumdaki bir arkadaşımın verdiği bilgilere göre bu dfm dosyalarının bu programla ortaya çıkan stringleri mesela form captionu rengi label ve editlerin textleri vs.vs. sadece design timde object inspectorden yazılan stringler.Yani sourceler değil.Bunu da denedim.Mesela formun bu özelliklerini create yordamında yazıyorum.Bu program sadece disayn time deki stringleri çıkarıyor.
Yanlışın var dostum. Procedure içerisinde string olarak ne tanımlarsan tanımla şak diye gösteriyor. Ben database ' e şifreyi program içerisinden vererek ulaşıyorum. ve ne yaparsam yapayım gösteriyor. Oturdum dün bir Dll hazırladım bari bu dll i saklarım onun içinden çağırırım diye düşündüm. Dll içindeki fonksiyonda da değişken değerini direk vermedim. Mesela a:='adasdasd'; şeklinde yapmadım. Const array açtım ve içinede char değerler attım. Değişkene değer atarken de a:=b[1]+b[2] gibi bişiler yaptım. Programla açtığımda programın hangi dll leri ve dll içinden hangi fonksiyonları kullandığını gösterdi. dll'i açtığımda dll içindeki tüm atanmış değerleride gösteriyor. Benim derdimde bu zaten. Birde dll'i benim programdan başkası çağırmasın diye dosya ismini kontrol eden if satırı ekledim bunu yapabilmem içinde uses kısmına Forms'u eklemem icab etti. ondan sonrası ayrı bir curcuna zaten. Benim derdim Programı kırmak için Disassembler programlarla demo/full versiyonunu kaldırmaları değil ki zaten herkesin dediği gibi buna kasan adam eninde sonunda bunu kıracaktır ki şu anda bende bu işe başlasam 1 haftaya kalmaz burda ahkâm bile kesebilirim.
En son mulus tarafından 23 Eyl 2005 01:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
aLonE CoDeR
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen aLonE CoDeR »

@mulus!

Yorumları okuyor musunuz (okuyorsunuz biliyorum, verdiğiniz tepkinin sadece bir mesaja ithafen olmasına istinaden söyledim..)?
mulus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mulus »

bLue aLonE yazdı:@mulus!

Yorumları okuyor musunuz (okuyorsunuz biliyorum, verdiğiniz tepkinin sadece bir mesaja ithafen olmasına istinaden söyledim..)?
bLue aLonE,
evet sizinde tahmin ettiğiniz gibi yorumları dikkatlice okuyorum ve gayet saygılı bir şekilde de irdeliyorum, ve sadece bir mesaja tepki vermiyor aksine söylenenlere bende izninizle yorum yapmaya çalışıyorum. Nickimi koyu yazarak bana ne mana yüklemek istediğinizi de pek anlamadım ![/i]
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen pro_imaj »

Merhaba,

Arkadaşlar neler oluyor. Ortamı farkında olmadan geriyorsunuz.

Kolay gelsin.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]

Mesaj gönderen aLonE CoDeR »

Mesajı aynı anda yazmışız, siz birkaç saniye önce post etmişsiniz o nedenle tek mesaja tepki verdiğinizi söyledim, hoşgörünüz..Nick genel olarak bu şekilde yazılıyor forumda bildiğim kadarıyla, herhangi bir mana yükleme ya da kastedilen birşey söz konusu değil..

Kolay gele...
akipek
Üye

Mesaj gönderen akipek »

ya delphi decompiler'i deniyorum orada delphide yazdığımız kodları yazmamış asm karşılıkları var. kodyar komutlar mantık görünmedikten sonra çok önemli değil bence.
(tabi kodları gösteren bi seçenek yoksa bu programlarda)
mulus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mulus »

Yanlış anlamışım, kusura bakmayın..
Kullanıcı avatarı
ender_arslanturk
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen ender_arslanturk »

Ben artık bu konulara takmıyorum kafayı... Kıran var ise kırsın... Deminde arkadaşımızın belirttiği üzere desteği olmayan bir kırık programı ne kadar ilerletebilir ki... En kötüsü % 50
cozturk
Üye

Mesaj gönderen cozturk »

bk yazdı:aşağıdaki linke bir bakın

viewtopic.php?t=4578&highlight=anticrack
- sonra hem sıkıştırıp hem de koruyan programlar var
mesela Armadillo, Aspack,... gibi

Bu başlığı yeni gördüm de hatırlatma yapayım dedim. Armadillo vb. etkisiz. Trial Doctor bu tip deneme sürelerini yeniden başlatıyor..
Kullanıcı avatarı
nosedive
Üye

geyik

Mesaj gönderen nosedive »

ya ben olayi geyige sardim dostlar.. :) kiran kirsin banane....kirilmayan bir program gosterin bana ? ee o zaman.....bak bi programim varki craclari bile cikiyor derim yeter....

ama aci olan bu isin bu kadar basitleşmesi..