s.a
arkadaslar ben delphide program yazıyorum paradox ile tabloları hazırlayıp table ile bağlıyorum tablenin komutları ile(post edit filter locate vs.) kayıt ve arama filtreleme işlemlerini yapıyorum query ile ise arama ve filtreleme işlemlerini yapıyorum fakat bildiğiniz gibi paradox yetersiz geliyo başka bir veritabanına geçmek istiyorum bu şekilde hangi veritabanını tavsiye edersiniz. ben gene delphide table ve query i şu an kullandığım kodları kullanmak istiyorum fakat tabloyu başka veritabanı ile yapmak istiyorum daha hızlı ve daha güvenilir bir veritabanı hangisini önerirsiniz.
şimdiden çok teşekkürler
s.a
veritabanı konusunda yardım
veritabanı konusunda yardım
Kainat dahi bir programdır ve şüphesiz onun bir programcısı vardır...
-
- Kıdemli Üye
bence forumdaki veri tabanı seçimi antekinini sonucuna bak en iyi tavsiye orada tüm forumun yorumu var
Not: demişsinki ben kullandığım konutları aynen kullanmak istiyorum demişsin bunlar zaten hep aynı olur tüm veri tabanlarımda (MSSQL,Frebird,MSACCES,paradox,vs..)
Kolay gelsin.
başarılar.

Not: demişsinki ben kullandığım konutları aynen kullanmak istiyorum demişsin bunlar zaten hep aynı olur tüm veri tabanlarımda (MSSQL,Frebird,MSACCES,paradox,vs..)
Kolay gelsin.
başarılar.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]