veritabanı konusunda yardım

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
EeCOMP
Üye
İletişim:

veritabanı konusunda yardım

Mesaj gönderen EeCOMP »

s.a
arkadaslar ben delphide program yazıyorum paradox ile tabloları hazırlayıp table ile bağlıyorum tablenin komutları ile(post edit filter locate vs.) kayıt ve arama filtreleme işlemlerini yapıyorum query ile ise arama ve filtreleme işlemlerini yapıyorum fakat bildiğiniz gibi paradox yetersiz geliyo başka bir veritabanına geçmek istiyorum bu şekilde hangi veritabanını tavsiye edersiniz. ben gene delphide table ve query i şu an kullandığım kodları kullanmak istiyorum fakat tabloyu başka veritabanı ile yapmak istiyorum daha hızlı ve daha güvenilir bir veritabanı hangisini önerirsiniz.
şimdiden çok teşekkürler
s.a
Kainat dahi bir programdır ve şüphesiz onun bir programcısı vardır...
oguzozturk74
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen oguzozturk74 »

Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen pro_imaj »

bence forumdaki veri tabanı seçimi antekinini sonucuna bak en iyi tavsiye orada tüm forumun yorumu var :)

Not: demişsinki ben kullandığım konutları aynen kullanmak istiyorum demişsin bunlar zaten hep aynı olur tüm veri tabanlarımda (MSSQL,Frebird,MSACCES,paradox,vs..)

Kolay gelsin.
başarılar.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]