BRIMKSTER VE VERİ ERİŞİMİ

Web tabanlı uygulama geliştirme araçları(PHP, ASP vb...) ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
furkansakar
Üye
İletişim:

BRIMKSTER VE VERİ ERİŞİMİ

Mesaj gönderen furkansakar »

Çok zamandır uğraştığım iki sorun var:

1-XP kullanıyorum. IIS ayarlarını yaptım ama bir türlü veri kaydı yapamıyorum. Bir güvenlik ayarı sorunu söz konusu ama birçok site araştırdıysamda cevap bulamadım. Ne yapmalıyım?

2-brinkster.com'dan bedava bir adresim var. Site içi veri erişimi mümkün ama kayıt olayına gelince hata veriyor. Kayıt yapamassın IIS ayarlarını kontrol et diyor. KOdlarda sorun olmadığı kesin o zaman nerede sorun olabilir?
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Kullanıcı avatarı
salvation
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen salvation »

IIS kullanmıyorum ama, hangi veritabanına kayıt yaptırmaya çalışıyorsun? Kayıt yaptırmaya çalıştığın kod satırların Ve hatayı tam olarak yazarsan yardımcı olabiliriz..
furkansakar
Üye
İletişim:

KAYNAK BELLİ

Mesaj gönderen furkansakar »

Ben zaten kaynak olarak daha önce denenmiş kodları kullanıyorum.Bence kaynaklardan kaynaklanmıyor. Yani hata kodla ilgili gelimiyor. Server ile ilgili hata var.Siz hangi server üzerinden örneklerinizi değerlendiriyorsunuz?
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
onaydin

Mesaj gönderen onaydin »

Merhaba
Asp ve access kullanmıyorum ama galiba XP üzerinde access ile çalışmak için
veritabanın ve klasörünün paylaşıma açık olması gerekiyormuş.
Bkz. http://ferruh.mavituna.com/article/?113
Kullanıcı avatarı
salvation
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen salvation »

veritabanının salt okunur olmadığından eminmisin?
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sherlockholmes »

brinkster'de veritabanına kayıt yapmayı denemiştim epeyce önce , online destek kısmına girip bir göevliye durumu açıklamıştım o da gerekli ayarlamaları yapmıştı. şimdi kayıt yapın , dedikten sonra aynı kodlarla , kodların noktasına dokunmadan başarılı bir şekilde kayıt yapabilmiştim.
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
LazyCoder
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen LazyCoder »

salvation yazdı:veritabanının salt okunur olmadığından eminmisin?
veritabanı için özel bir klasör var db klasörü eğer onun içinde değilse problem o yüzdendir. diğer klasörlerde veritabanı salt okunur oluyor, bende aynı problemi yaşamıştım.