Arkadaşlar Merhaba
Biz işyerinde sql server üzerinde gold kullanıyoruz.Son bir aydır
muhasebe fişlerini güncellemek istediğimizde "satır daha önce değiştirilmiş yada güncellenmiş"hatası alıyoruz.Fişi değiştirp kaydetmek mümkün olmuyor.Ve bu durumu logo'yada bildirdik,fakat gelen cevap "bizde böyle bir hata yok" şeklinde oldu.Bu durumla daha önce karşılaşmış veya fikirleri olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkürler.
Sql Server Update Hatası
selam kardeş aslında logo golddan kaynaklanacağını bende zannetmiyorum.Böyle bir durum benim başıma hiç gelmedi işin açıkcası.
İkinci bir durum neden sql server update istesinki acaba daha önce bu vt nı kurcalanmış veya başka bir şey olmuş olabilirmi İsterseniz sql serverı kaldırıp tekrar kurun Kolay gelsin
İkinci bir durum neden sql server update istesinki acaba daha önce bu vt nı kurcalanmış veya başka bir şey olmuş olabilirmi İsterseniz sql serverı kaldırıp tekrar kurun Kolay gelsin
-
- Kıdemli Üye
Merhaba,
Böyle bir durum benbim başıma şöyle gelmişti.
Bizde güneş. prog kullanıyoruz. MSSQL serverdaki vtlerin yapısıyla birisi oynamış olabilr. büyük ihtimal birincil anahtarları kaldırmışlardır.
Ben tekrar eski haline getirince sorun çözüldü.
vt desing halini incelemenizi öneririm.
BEnim sizin belirttiğiniz hata silme sırasında meydana geliyordu.
Saygılarımla...
Böyle bir durum benbim başıma şöyle gelmişti.
Bizde güneş. prog kullanıyoruz. MSSQL serverdaki vtlerin yapısıyla birisi oynamış olabilr. büyük ihtimal birincil anahtarları kaldırmışlardır.
Ben tekrar eski haline getirince sorun çözüldü.
vt desing halini incelemenizi öneririm.
BEnim sizin belirttiğiniz hata silme sırasında meydana geliyordu.
Saygılarımla...
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]