Inno Setup ve kaynak kodlar

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
bulendkaradag
Üye

Inno Setup ve kaynak kodlar

Mesaj gönderen bulendkaradag »

Bana garip gelen bir durumu sizinle paylaşmak istediğim. HAzırladığım bir projeyi inno set ile kurulum dosyası halne getirdim. B uişlem için sadece inno setup'ın wizardını kullandım. Daha sonra programı delphi yüklü olan bir başka bilgisayara yükledim ve orada programımın kaynak kodları hiç bir engellle karşılaşmadan açtım hatta üzerinde değişikler yaptım. şimdi bu durum biraz garip değil mi? Bu programa herkesin müdahale edebileceği anlamına gelmez mi? yada bu doğal bir durum ve her programın kaynak kodlarına ulaşıla bilinir mi?
Kullanıcı avatarı
selman
Üye

Mesaj gönderen selman »

selam aslında ona bakarsanız bende innosetup kullanıyorum fakat siz tam olarak seup proğramını hazırlayamadınız veya siz Application Files bölümünde Add fields bölümü var orda acaba kendi kod kaynaklarınızıda mı seçtiniz.orada sadece kendi vtnizi seçseniz iyi olur .Kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
kadirkurtoglu
Üye

Mesaj gönderen kadirkurtoglu »

sadece exe yi setup wizarda dahil etmeni tavsiye ederim. kaynak kodlu klasörün tamamını setup projesi dahilinde oluşturuyorsundur. hatta setup yapmdan programın exe sini cd ile delphi yüklü makinaya yükle ve dene açmadığını görürsün. kolay gelsin...
Bir mum, yanındaki mumları tutuşturmakla,
ışığında hiç bir şey kaybetmez.

Mevlana

OS win.10, IDE Delphi 10.3, RDBMS Firebird and MSSQL, BROWSER Chrome