S.a. Indy bileşenleri ile stringlist ile mail atıyorum. Arkadaşlar Add('Yazılar') alt alta bu add satırlarının şu şekilde çıkmasını istiyorum ama birleşik çıkıyor.
Mylist := TStringList.Create;
try
with MyList do
begin
Add('STOK KARTI BILGILERI ASAGIDA VERILMISTIR'+chr(13)+chr(10)+'GRUP KODU' + ' : '+ dmstok.TBLSTSABITGRUP_KODU.AsString);
end; // with
//////////////////////
IdMessage1.Body.AddStrings(MyList);
merhaba ,
Mail formatınız HTML ise, ENTER karakteri işe yarmaz bunun yerine HTML talgarını kullanmanızı öneririm, alt satıra geçmek için <br> gibi .
kolay gelsin.
vkamadan yazdı:
Mail formatınız HTML ise, ENTER karakteri işe yarmaz bunun yerine HTML talgarını kullanmanızı öneririm, alt satıra geçmek için <br> gibi .
kolay gelsin.
Ben bunu düşünmemiştim evet HTML taglarını kullanmak daha doğru olur. Hatırlatmanız için teşekkürler hocam.
TStringList'in Add komutunu bir kere yanlış kullanıyorsunuz. Yani:
Add('Ali' + Chr(13) + Chr(10) + 'Veli') dediğinizde 2 satır ilave etmiyor, bir satır ilave ediyor. Bunu basit bir kodla test edebilirsiniz.
Ayrı ayrı add komutunu kullanmayı deneyiniz. (Add('Ali'), Add('Veli')).
İyi çalışmalar.
s.a. Vkamadan hocam cevabınız için çok teşekkür ederim bu kadar kolay olabileceğini düşünmemiştim...Düşünemedim işte.. ...Peki picture vs. göstermek istediğim zaman normal html de image gösterir gibi yine kodlar içerisinde gösterebilirmiyim...Teşekkürler