Arkadaşlar ben derim ki bu forma katılan ve aynı şehirden olan arkadaşlar bir araya gelip böyle birbirleriyle tanışsa bence çok iyi olur.
mesela ben istanbulda olmadığım için bunlara gelemiyorum. ama herkes bulunduğu ilden bu forma katılan kişilerle tanışırsa bence çok daha iyi olur.
mesela ben konyada öğrenciyim. tanışmak isteyen arkadaşlara mail hesabım. hatta tanışmak isteyen sayısı çok olursa oturur hep beraber bir yerlerde bile tanışabiliriz yani
fxerkan@hotmail.com
fxerkan@mynet.com
Forumdaki Arkadaşlarla Tanışma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forumdaki Arkadaşlarla Tanışma
[ F X E R K A N © - E r k a n Ç İ F T Ç İ ]
Evet ben FXERKAN arkadaşımızın bu fikrini destekliyorum hatta geçen aynı şehirden olduğumuzu bildiğim bir arkadaşıma da görüşelim dedim o da olumlu yanıt verdi ama bir türlü kesinleştiremedik. Herneyse buradan çağrımı KAYSERİ'de yaşayan herkesi kapsaycak şekilde yineleyeyim. Kayseri'den olan arkadaşlar bana
mpolat@kaynet.net adresinden mail atarlarsa buluşabiliriz.
Selamlar..
mpolat@kaynet.net adresinden mail atarlarsa buluşabiliriz.
Selamlar..
"İlmin anası sormaktır"
sesli düşünüyorum da:
Orta Anadolu civarindan fena sayılmıyacak bir katılım var gibi.... Belki ileride Ankara civarinda bir etkinlik düzenleriz biz İstanbul ekibi olarak yol üstünden katılımcıları toplayarak gideriz... Çevre illerden de gelenlerle geniş bir katılım sağlayarak biretkinlik düzenleriz belki......
Orta Anadolu civarindan fena sayılmıyacak bir katılım var gibi.... Belki ileride Ankara civarinda bir etkinlik düzenleriz biz İstanbul ekibi olarak yol üstünden katılımcıları toplayarak gideriz... Çevre illerden de gelenlerle geniş bir katılım sağlayarak biretkinlik düzenleriz belki......
çok iyi olur
bende ankaradan katılıyorum.fahrettin hocamın dediğine katılıyorum.bu etkinliklerden biz mahrum kalıyoruz istanbul dışından katılanlar olarak.
bu etkinliklerinden birinide ankarada düzenlesek ne kadar güzel olur.
bende ankaradan katılan olarak mail adresimi vereyim.
adem_funda@hotmail.com
herkese kolay gelsin....
bu etkinliklerinden birinide ankarada düzenlesek ne kadar güzel olur.
bende ankaradan katılan olarak mail adresimi vereyim.
adem_funda@hotmail.com
herkese kolay gelsin....
Merhabalar,
FXERKAN ın fikrini destekliyorum. Konya'dan katılımcılara ev sahipliği yapabilirim.
Ankara'da buluşma fikri de güzel oraya da gelebilirim.
Saygıyla..
Hakkus@selcuk.edu.tr
FXERKAN ın fikrini destekliyorum. Konya'dan katılımcılara ev sahipliği yapabilirim.
Ankara'da buluşma fikri de güzel oraya da gelebilirim.
Saygıyla..
Hakkus@selcuk.edu.tr
saygılar