IB Expertte Sorunsuz Çalışan Tablo.Hata-Security.dll Dosyası
IB Expertte Sorunsuz Çalışan Tablo.Hata-Security.dll Dosyası
IB Expert Hazırladığım ve Sorunsuz çalışan tablo Şimdi Çalışmıyor..verdiği hata ;"Connection authozization failure File C:\DATA\TABLOM.FDB is not a valit database" bu hataya göre Tabloyu görmüyor. ki DATA Klasörümün içinde kayıtlı ,,var aynı tablo Diğer ikinci Bilgisayarda (Oda XP) çalışıyor..Çalışan aynı data sorunlu IBExpert'in olduğu bilgisayara taşıyorum . ama orda çalışmıyor. kafayı yiyeceğim.IBExperti Tamamen temizleyip yeniden kurdum nafile çalışmıyor.Yanında başka bir tablom var o çalışıyor..Lütfen yardım .Daha önce çalışmasa tablo hazırlarken bir hata oldu diyeceğim..
En son HBV tarafından 27 Tem 2005 09:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Olabilir..Gerçi Ben EMS IB/FB Manager-Lite 'yi kurdum Onda aynı tablo çalışıyor,Fakat IBExpert deki sorunu çözmek lazım. Araştırdım Bu tür sorunla karşılaşan Yok Yanlız bir sitede Bir Arkadaş IB Expert'in Firebirdle Öyle sanıldığı gibi pek uyumlu olmadığını Firebird için en Uygun Tablo Aracı Olarak IB/FB Manager-Lite(Firebird'in Sitesinde Ücretsiz) Olduğunu söyledi Gerçekten İlk defa kurdum,Babamı atsam Tabloya çalışıyor..Çok sağol ilgilendiğin için database registration info'yu denedim ama Tüm Ayarları tekrar kontrol edecem,Çünkü Hatayı Bulmam lazım..
Evet Hatayı Buldum Selimr Kardeşimede Çok teşekkür ..Hata Security.dll Dosyası Normalde Bu dosyayı Öbür bilgisyarlarda göstermedim ama çalışıyordu Sorunlu bilgisayarda Dosyayı bulup getirdim düzeldi. fbCilient.dll dosyası tanımlı olmasına rağmen bu dosyayı Firebird 'in içinde zaten kendisi görmesi lazım..hayret..Ama neyse sorun çözüldü..Tekrar teşekkür ediyorum.İyi çalışmalar..