Fast Report da Wordwrap Sorunu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Kıdemli Üye
Fast Report da Wordwrap Sorunu
Merhaba,
Veri tabanında bir adres alanım var
xxxx xxx xxx xx x xx x xx xxxx ......
şeklinde enter karakteri olmaksızın yazılmış ve gayet uzun.Bunu fast reportta yazdırmak istediğimde bir türlü wordwrap özellğini kullanrak satırlara bölmesini sağlayamadım.Ne yaparsam yapayım,her defasında sayfanın dışına kadar taşırarak tek satır halinde yazdı.
Bu sorun memoview'in wordwrap özelliğindeki bir bugdan mı kaynaklanıyor yoksa ben mi bişeyleri eksik yapıyorum?
Veri tabanında bir adres alanım var
xxxx xxx xxx xx x xx x xx xxxx ......
şeklinde enter karakteri olmaksızın yazılmış ve gayet uzun.Bunu fast reportta yazdırmak istediğimde bir türlü wordwrap özellğini kullanrak satırlara bölmesini sağlayamadım.Ne yaparsam yapayım,her defasında sayfanın dışına kadar taşırarak tek satır halinde yazdı.
Bu sorun memoview'in wordwrap özelliğindeki bir bugdan mı kaynaklanıyor yoksa ben mi bişeyleri eksik yapıyorum?
hatırladığım kadarıyla bandın üsütnde sağ tıklayınca streched özelliği var aktif yap. bi de memonun üstünde sağ tıkla strech ve wordwrap özelliklerini aktif yap. memoyu çift tıklayınca gelen pencerede wordwrap`ı tıkla.
gene aynı şeyi yapıyorsa memonun boyutlarıyla biraz oyna. sanırım ben de de böyle olmuştu. bunlarla yapmıştım. umarım sen de düzelir. iyi geceler..
gene aynı şeyi yapıyorsa memonun boyutlarıyla biraz oyna. sanırım ben de de böyle olmuştu. bunlarla yapmıştım. umarım sen de düzelir. iyi geceler..
-
- Kıdemli Üye
dün akşam denedim oldu. silip tekrar yapim dedim olmuyor. bana da bir bug gibi geldi. bandın scretch özelliğinide true yap.
çalışan şekli şuan elimde özellikleri
çalışan şekli şuan elimde özellikleri
Kod: Tümünü seç
scretchmode > msactualheight
autowidth > false
wordbreak > false
wordwrapd > true
-
- Kıdemli Üye