SQL Server İle İlgili

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
abudak
Üye

SQL Server İle İlgili

Mesaj gönderen abudak »

S.A. Ben Daha önceden yedek alınmış bir database 'in üstüne başka bir database'in yanlışlıkla yedeğini aldım elimde tek dosya var. Yedek alırken Append to Media olarak yedek aldım.Eski bilgiye nasıl ulaşırım. Tarih dün gece saat üçte çook acil lazım lütfen yardım edin.
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Selamlar,

Yardımcı olabilmemiz için biraz daha açıklayıcı yazınız, zira yazdığınızdan ben bir şey anlamadım. :(

Tekrar anlatır mısınız.
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Ali Erdoğan
Kıdemli Üye

Re: SQL Server İle İlgili

Mesaj gönderen Ali Erdoğan »

abudak yazdı:S.A. Ben Daha önceden yedek alınmış bir database 'in üstüne başka bir database'in yanlışlıkla yedeğini aldım elimde tek dosya var. Yedek alırken Append to Media olarak yedek aldım.Eski bilgiye nasıl ulaşırım. Tarih dün gece saat üçte çook acil lazım lütfen yardım edin.
anladığım kadar birinci database i yedeklediğiniz dosyanın üzerine ikinci database in yedeğini yazdınız.

Bu durumda yapılabilinecek çok bişey gözükmüyor.Zor bir ihtimal ama dosya kurtarma programları ile bir dene istersen.

Get data back,
easy recovery