Filtreleme bileşeni
Filtreleme bileşeni
Merhaba,
Kullanıcının, belirtilen alanlar üzerinde çeşitli filtreler oluşturmasına olanak tanıyan bir bileşen hazırladım. İhtiyacı olan arkadaşlar indirip kullanabilir. Hatalarını ve önerilerinizi bana bildirirseniz memnun olurum.
Bileşeni buradan indirebilirsiniz. Kurulumu ile ilgili açıklama içinde mevcut.
Düzeltme:
Link mevcut değil artık. Geçmiş olsun
Kullanıcının, belirtilen alanlar üzerinde çeşitli filtreler oluşturmasına olanak tanıyan bir bileşen hazırladım. İhtiyacı olan arkadaşlar indirip kullanabilir. Hatalarını ve önerilerinizi bana bildirirseniz memnun olurum.
Bileşeni buradan indirebilirsiniz. Kurulumu ile ilgili açıklama içinde mevcut.
Düzeltme:
Link mevcut değil artık. Geçmiş olsun
En son t-hex tarafından 13 Oca 2007 12:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Merhaba ,
paketi kurlumu sırasında herhangi bir sorun yaşamadık fakat, bir proje oluşturduğumda Compile ederken Required Package "VirtualTreesD7" not found
hatası alıyoruz. Delphi7 ye kurdum bu arada
paketi kurlumu sırasında herhangi bir sorun yaşamadık fakat, bir proje oluşturduğumda Compile ederken Required Package "VirtualTreesD7" not found
hatası alıyoruz. Delphi7 ye kurdum bu arada
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
bende bahsettiğiniz gibi zaten FilterTreeD7VT.dpk paketini kurdum. ama sorun aynı BPL dosyasına ihtiyaç duyuyor.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
çok ilginçtir sizin örnek projede bahsettiğim hatayı verirken sıfır bir proje oluşturp kullandığımda vermiyor böyle bir hata.
ilginç. oysaki uses taki kullanılan unitlerin hepsi de aynı unitler.
iyi çalışmalar. veri bilinçli olsaydı daha hoş olurdu ama olsun yinede güzel. teşekkür ederiz.
ilginç. oysaki uses taki kullanılan unitlerin hepsi de aynı unitler.
iyi çalışmalar. veri bilinçli olsaydı daha hoş olurdu ama olsun yinede güzel. teşekkür ederiz.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Ekledim problem yok.
bir önceki mesajdaki olay ilginç yanlız sizin projenizi derlemiyor yeni projeyi derliyor.
bir önceki mesajdaki olay ilginç yanlız sizin projenizi derlemiyor yeni projeyi derliyor.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Mesela, bir dataset bağlana bilse ona bağlı field leri getirse gibi.
elinize sağlık.
kolay gelsin.
elinize sağlık.
kolay gelsin.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Merhaba,
Bilerek böyle bir şey eklemedim çünkü dataset içindeki her alan filtrelemeye dahil olmayabilir. Buna programcı karar versin istedim.
gibi bir kodla bütün alanlar ekletilebilir. Teşekkürler.
Bilerek böyle bir şey eklemedim çünkü dataset içindeki her alan filtrelemeye dahil olmayabilir. Buna programcı karar versin istedim.
Kod: Tümünü seç
var
i :integer
begin
for i:= 0 to Dataset1.Fields.Count-1 do
FilterTree1.FieldList.Add(Dataset1.Fields[i].FieldName,.....
end;