Devexpressin bar manageri ile nasıl menu yapılır
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Devexpressin bar manageri ile nasıl menu yapılır
adım adım yazabilirmisini ben yapamadımda
Öncelikle formunuza bir adet dxBarManager yerleştirin.
Main Menu Oluşturmak için Bileşene ters tıklayarak Add Main Menu seçeneğini tıklayın. Formunuza bir bar yerleştiğini göreceksiniz.
Daha sonra formunuzdaki bara ters tıklayarak çıkan popup menüden (Add Sub Item, Add Button, Add Item) isteğinize göre Menünüzü oluşturabilirsiniz..
Hatta menüye Add Item seçeneği altında değişik bileşenler eklemeniz mümkün (Edit,Combobox,FontNameComboBox... vb).
Main Menu Oluşturmak için Bileşene ters tıklayarak Add Main Menu seçeneğini tıklayın. Formunuza bir bar yerleştiğini göreceksiniz.
Daha sonra formunuzdaki bara ters tıklayarak çıkan popup menüden (Add Sub Item, Add Button, Add Item) isteğinize göre Menünüzü oluşturabilirsiniz..
Hatta menüye Add Item seçeneği altında değişik bileşenler eklemeniz mümkün (Edit,Combobox,FontNameComboBox... vb).
İlimle geçen bir gece,
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)
Hemen Hemen aynı yöntem kullanılıyor. Customization Form seçeneğini tıklayın açılan formda Toolbars sekmesinde NEW butonuna tıklayın ve bir isim verin. Daha sonra main menü yapmak için Object Inspector penceresinden IsMainMenu seçeneğini true yapın.
Daha sonra Commands Sekmesinden Commands ... modify butonuna tıklayın ve Add ile istediğiniz itemleri ekleyin.. Burada eklediğiniz itemler formunuzda görünmeyebilir oluşan main menu barına mousla sürükleyip bırakabilirsiniz..
Daha sonra Commands Sekmesinden Commands ... modify butonuna tıklayın ve Add ile istediğiniz itemleri ekleyin.. Burada eklediğiniz itemler formunuzda görünmeyebilir oluşan main menu barına mousla sürükleyip bırakabilirsiniz..
İlimle geçen bir gece,
Çok teşekkürler baya bi uğraştım bu arada çözdüm. profilinizde Konya yazıyor. Bende Akşehir'de doğmuştum ama bir daha gitmek hiç kısmet olmadı. Bu arada Konya'da Rabve Telekom diye bir firma var (konu dışı ama mesakımdan soruyorum) cep telefonlarında aynı anda 2 hattın açık olarak kullanılabileceğine dair habire mail atıp duruyor aslı varmı böyle bir şey hiç duydunuzmu?
Bu olayın firma ile alakası yok.. kadıköy yazıcıoğlu pasajında bile dört hattı tek sim kartına yükletebilirsin.. fakat hepsi aynı anda aktif olmuyor.. telefon menüsüne ek bir alt menü ile istediğin bir hattı seçin onunla konuşuyorsun.. bazılarının cebinde hatta genelde telefonun arka kapağının içinde bir sim kart daha bulunur.. bazı görüşmeleri diğer hattan yapmak için.. en azından gsm operatörüne göre.. amaç onları kurtarmaktı.. ve 30-35 ytl. civarı bu kopyalama işleminin yapıldığını duymuştum..
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
bende böyle mailler alıyorum. almayıda düsünüyorum dogru.akipek yazdı:cep telefonlarında aynı anda 2 hattın açık olarak kullanılabileceğine dair habire mail atıp duruyor aslı varmı böyle bir şey hiç duydunuzmu?
ilgilenenler için.MULTI-GSM yazdı: * MULTI-GSM KARTLARLA TEK TELEFONDA "AYNI ANDA 4 HAT AKTİF"
Tek cep telefonu üzerinde "aynı anda 4 hat aktif" olabilir. Hatlar arasında geçiş veya reset (kapatıp açarak kullanma) yapmaksızın dilediğiniz hattan çağrı alabilir, yine dilediğiniz hattan çıkış yaparak başkalarını arayabilirsiniz.
(Bireysel olarak kullanacak müşterilerimiz için) Uygulama Fiyatımız: 50 EURO + KDV'dir.
GSM bayileri, Shoplar ve Telefon satıcısı olan mağazalar için,
TÜM TÜRKİYE GENELİNE ve YURT DIŞINA SİSTEM SATIŞIMIZ VARDIR.
Sistem Satış Fiyatımız: 300 EURO + KDV'dir.
(Piyasadaki SILVER ve GOLD kartlar kullanılamaz, özel Multi-GSM kartları vardır)
.
* AYCELL, ARIA, AVEA VE TURKCELL SIM PLUS KARTLAR DA ÇÖZÜLDÜ!
Aycell, Aria, (ortak şebeke) Avea ve Turkcell (SIM-Plus) operatorlerine ait
SIM kartların da (KI ve IMSI) kodları çözülerek çoklu ortam kartlarına
aktarılabilir. Diğerleri gibi bu operatörleri de çoklu kart uygulamalarında kullanabilirsiniz.
(Bireysel olarak kullanacak müşterilerimiz için) Uygulama Fiyatımız: 50 EURO + KDV'dir.
GSM bayileri, Shoplar ve Telefon satıcısı olan mağazalar için,
TÜM TÜRKİYE GENELİNE ve YURT DIŞINA SİSTEM SATIŞIMIZ VARDIR.
Program Satış Fiyatımız: 200 EURO + KDV'dir.
(Piyasadaki SILVER ve GOLD kartlar kullanılabilir)
Ayrıntılı bilgi almak için lütfen arayınız.
Projemizi daha geniş kapsamlı olarak tanımak istediğiniz taktirde ücretsiz elektronik reklam tanıtım broşürlerimiz size gönderilecektir. Ya da Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Rabve ®
Bilgisayar, Internet, Elektronik Reklam, Tanıtım ve İletişim Hizmetleri
0332-237 43 67 (09:00-17:00)
0542-278 29 46 (09:00-17:00)
E-Mail: rabve@myglobalproject.com
MSN Messenger User ID: multigsmTR@hotmail.com
ICQ Number: 199826875