Javascript sayfayı biçimlendirmek

Web tabanlı uygulama geliştirme araçları(PHP, ASP vb...) ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
alikus

Javascript sayfayı biçimlendirmek

Mesaj gönderen alikus »

Açılmış olan internet explorer sayfasının üst tarafındaki toolbarları, menuleri,statusbarı kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım
Kullanıcı avatarı
MicroChip
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MicroChip »

bunun için window.open kullanacaksın anaindex i de bu sayfaya yönlendirip o sayfayı açacaksın

saygılar.
Kafkas Kartalı Kabarday
Sitesi!= http://www.ahmetceylan.com
Resim
alikus

Mesaj gönderen alikus »

nasıl yani. örnek verebilirmisin
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sherlockholmes »

açılmış penceredeki menubarı , toolbarı yoketmek mümkünd eğil diye biliyorum ama pencereyi açmadan önce istenilen ayarlamaları yaparak , istenilen özellikte pencere açabilirsin

örnek :

Kod: Tümünü seç

<FORM> 
<INPUT type="button" value="New Window!" onClick="window.open('http://www.pageresource.com/jscript/jex5.htm','mywindow','width=400,height=200,toolbar=no, 
location=no,directories=no,status=no,menubar=no,scrollbars=no,copyhistory=no, 
resizable=yes')"> 
</FORM> 
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
alikus

Mesaj gönderen alikus »

Peki bu şekilde pencere açarsam o pencerereye nasıl değer göndereceğim . Mesala submit veya link vererek açılan pencereye istediğim değerleri gönderebiliyorum. Peki window.open ile nasıl değer göndereceğim açılan pencereye.
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sherlockholmes »

aradığınız sanırım bu

viewtopic.php?t=8854

ararma yaparak sonuca daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. 8)
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
alikus

Mesaj gönderen alikus »

Evet aradığım buydu ilgilendiğin için teşekkürler. Hemen bir deneyeyim.