garip anlam veremedim

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
kadrikaya

garip anlam veremedim

Mesaj gönderen kadrikaya »

Değerli dostlar 2 hafta öncesine kadar herşey normaldi 2 haftadır bir çözüm bulamadım. Normal şartlarda bir forma bir buton eklersin bu butona bir form bağlarsın bu butonla 2. formu çağırdığında görev çubuğunda başka bir uygulama imiş gibi haricen bir başlık verirmi vermez berirsede ben bilmiyorum buda yetmezmiş gibi uygulama adının aynısından birde Dos ekranı açılıyor boş ekranda imleç yanıp sönüyor diğer projelerimde böyle bir olay yok hani sistemden yada delphiden diyeceğim zanetmiyorum bu dos uygulamasını kapatırsam proje sonlanıyor yani bağlı ve dediğim gibi uygulama içerisinde dll den çağırdığım formlarda var o konudada siz dostlar yardımcı olmuştunuz görev çubuğunda faklı bir application gibi görünmesin diye çok uğraşmıştım yardımlarınız sayesinde o tamamdı ama birden bire herşey ayrı bir uygulama olarak açıldı dahili formlar available formlar dll ler hepsi ayrı bir ikon ad içeriyor görev çubuğunda ve arkaplanda açılan dos ekranı sizde bu projenin derdi nedir. Çok çalışmam gerek çooookkkkkk
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

:)

Kolay gelsin ama kafan biraz karışıktı galiba, ben okuduğumdan bir şey anlamadım :)

Biraz daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilirsen yardımcı olabiliriz sanırım.
Yani adım adım ne yaptın, ne olması gerekiyordu, ne oldu? Önceden nasıldı? gibii...

Kolay gelsin.
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/