Lisanslama

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
EdaNuR
Üye

Lisanslama

Mesaj gönderen EdaNuR »

selamlar elimde yazdığım programı lisanslama için ICE License v1.15 (Full version) var.ama acemi olduğum için bir tarafta yazdığım programın ana menusü birtarafta ise ICE License v1.15 ana menusu.ICE License da herşeyi anladım lisanslama işlemlerini falan çözdüm ama sorunum benim programın ana menusu ile ICE License nasıl birleşecek.yani ilk açılışta lisanslama ana menusumü gelmesi lazım yoksa program ana menusumü bu ikisini nasıl birleştirebilirim yani hangi kod veya hangi yolla şimdiden teşekkürler.
meguntr
Üye

Mesaj gönderen meguntr »

merhaba ben şimdi bu programı kullanmıyorum ama, hatırladım kadarıyla programın ana menusunde new project deyip, ordan sizin uygulamanızı
applivation name bölümüne yolunu gösterim, isterseniz fuul lisanslı isterseniz trial olarak(gün belirterek) oluşturabiliyyorsunuz..ilk açıldığında da kurulum şeklinde olduğu gibi lisans uygulamaları geliyor
kolay gelsin
EdaNuR
Üye

lisans

Mesaj gönderen EdaNuR »

anlamadım malesef genede teşekkürler :( .http://www.ionworx.com dan download edilebilir.Mustafa bey veya bilen bir arkadaş lisanslama konusunda makale veya kısa bir özet anlatımı yapabilirmi acaba veya yardım. bütün formları araştırdık bi örnek yok.boş bir forma örnek te olabilir. çok önemli lütfen. :roll:
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DotCom »

merhaba ,,
Ben ICE License `ı hiç kullanmadım fakat sana şunu öneririm ,, http://www.mussimsek.com da 3. parti bileşenler kısmından turbo power onguard `ı indir , bu component işini görecektir. Ayrıca trial deneme sürümleri lisanslama vs vs hepsini yapabilirsin. indirdigin component in example bölümünde örnek uygulamalarıda var , ayrıca forumuda biraz araştırırsan onguard hakkında ilgili yazılara ulaşa bilirsin. Kolay Gelsin.