delphiturkiye Eğitim düzenlesin mi?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
delphiturkiye Eğitim düzenlesin mi?
Merhaba,
arkadaşlar biliyorsunuz dün 6. etkinliğimiz yaptık. Gelen tepkiler ve aldığımız sonuçlar bizi çok mutlu ediyor. Gördüğümüz kadarıyla üyelerimiz de bundan memnun.
delphiturkiye.com olarak Delphi ve veritabanı eğitimi düzenlememizi ister misiniz? Bir konu belirlenir ve o konu enine boyuna anlatılır, fikirler ve uygulamalar paylaşılır. Aralar uzun olacağı için baştan başlayıp anlatmak pek faydalı olmaz kanaatindeyim.
Eğitimler ücretsiz olacaktır.
Ne düşünüyorsunuz?
arkadaşlar biliyorsunuz dün 6. etkinliğimiz yaptık. Gelen tepkiler ve aldığımız sonuçlar bizi çok mutlu ediyor. Gördüğümüz kadarıyla üyelerimiz de bundan memnun.
delphiturkiye.com olarak Delphi ve veritabanı eğitimi düzenlememizi ister misiniz? Bir konu belirlenir ve o konu enine boyuna anlatılır, fikirler ve uygulamalar paylaşılır. Aralar uzun olacağı için baştan başlayıp anlatmak pek faydalı olmaz kanaatindeyim.
Eğitimler ücretsiz olacaktır.
Ne düşünüyorsunuz?
En son mussimsek tarafından 29 Ara 2003 12:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Aslında guzel bir fikir ama yer problemi nasıl asılır bilmem mustafa hocam
eger bir yer ayarlama sansımız olursa belli tarihlerde belli bir mekanda herkes bildigi olcude yada hazırladıgı egitim notları ısıgında bir seyler anlatabilir hatta fikirleri tartısabiliriz...
duzenlenen etkinlikler daha cok sohbet havasında gectigi icin genel bir bilgilenme soz konusu
ama egitim adı altında bir etkinlik de guzel olur kanaatindeyim:)
eger bir yer ayarlama sansımız olursa belli tarihlerde belli bir mekanda herkes bildigi olcude yada hazırladıgı egitim notları ısıgında bir seyler anlatabilir hatta fikirleri tartısabiliriz...
duzenlenen etkinlikler daha cok sohbet havasında gectigi icin genel bir bilgilenme soz konusu
ama egitim adı altında bir etkinlik de guzel olur kanaatindeyim:)
Bence bu eğitim çok faydalı olur.Benim gibi İstanbul dışında ki üyeler için bir önerim olabilir.Sanki bu eğitim bir forum gibi düşünülüp konu başlıkları belirlenir.Ve konu başlıklarının altına bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlar bilgilerini eklerler.Konular ve alanlar katılım çok olunca da çok zenginleşir.
1.Aslında delphi kitabı hazırlar gibi içindekiler kısmı konu başlıkları ile bir forum gibi açılsa herkes istediği konuda yazıp ornek kodlar gonderilse
bunlar diğer site uyeleri tarafından okunup puan verilse mesala ilk üçe girenler toparlanıp çok iyi bir kitap yapılabilir.
2. önerim egitim için hangi konuda yapılacağı sitede belirlense mesela
OOP gibi.
3.Başlangıç , orta ve ileri düzeyde delphi dersleri sitede yayınlanamaz mı?
bunlar diğer site uyeleri tarafından okunup puan verilse mesala ilk üçe girenler toparlanıp çok iyi bir kitap yapılabilir.
2. önerim egitim için hangi konuda yapılacağı sitede belirlense mesela
OOP gibi.

3.Başlangıç , orta ve ileri düzeyde delphi dersleri sitede yayınlanamaz mı?
selamlar..
mustafa bey ders konusu gercekten cok guzel olur.. bulunmaz bir nimet fakat ben istanbul dısındayim ve benim gibi bircok arkadasimda istanbul disinda. bence irc. msn gibi veya bir ders formu duzenlenerek daha genis bir kisma hitap ederek turkiye de bir ilki gerceklestirmis olursunuz. bence ucretli olsun. bu ucret karsiligi hem delphiturkiye sitesi daha da gelisir hemde cesitli kaynak kitap, cd icin kaynak temin edilir.
saygilarimla...
mustafa bey ders konusu gercekten cok guzel olur.. bulunmaz bir nimet fakat ben istanbul dısındayim ve benim gibi bircok arkadasimda istanbul disinda. bence irc. msn gibi veya bir ders formu duzenlenerek daha genis bir kisma hitap ederek turkiye de bir ilki gerceklestirmis olursunuz. bence ucretli olsun. bu ucret karsiligi hem delphiturkiye sitesi daha da gelisir hemde cesitli kaynak kitap, cd icin kaynak temin edilir.
saygilarimla...
-
- Üye
Merhabalar;
Böyle bir şeye en çok sevinenlerden biri olurum herhalde emekleyen biri olarak.
Yani başlangıçtan başlanırsayı tercih ederim.
Aslında her şey söylenmiş detayında. Ama Ücret konusunda bir bedel belirlenirse bence daha iyi olur. En azından ortak harcamaların buradan karşılanması ( Örneğin ikramlar vs).
Onun dışında ben herşeye uyarım...
Böyle bir şeye en çok sevinenlerden biri olurum herhalde emekleyen biri olarak.

Aslında her şey söylenmiş detayında. Ama Ücret konusunda bir bedel belirlenirse bence daha iyi olur. En azından ortak harcamaların buradan karşılanması ( Örneğin ikramlar vs).
Onun dışında ben herşeye uyarım...
Hatice SEVİM / BEDAŞ