Delphi'de Karşılaşılan Sorunlar
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- huseyinkucuk
- Üye
- İletişim:
teşekkürler
cevap verenlere teşekkür ediyorum. Büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyo, çünkü 16 bite düşürünce (16 renke düşüremedim, yoktu) daha az takılıyo, sonra bi yolunu buldum, 8bite düşürdüm ekran rengini, onda uzun süre denemedim ama bi yarım saat kadar takılmadı. Şimdi internette fx5200ün sürücüsünü arayacam. Hepinize teşekkürler. Kendinize iyi bakın...
29.04.2005 tarihi itibariyle Delphi öğrenmeye başlayan yeni bir kullanıcı sayılabilirim.
şunuda bir deneseniz delphi 4 de başımıza gelmişti okuldayken :
görüntü özellikleri-ayarlar-gelişmiş-sorun gider tabında
donanım ivmesi : YOK a getirince düzeliyordu bu kitlenme olayı
görüntü özellikleri-ayarlar-gelişmiş-sorun gider tabında
donanım ivmesi : YOK a getirince düzeliyordu bu kitlenme olayı
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
- huseyinkucuk
- Üye
- İletişim:
arkadaşlar, takılma problemini çözdüm. Hem de tesadüf eseri. Bi arkadaş Ram voltajını yükselt dedi biostan. ben de tut ram voltajı yerine başka bişeyi değiştirdim (2,5 T yazan yeri 3 T yaptım), sonra bilgisayar açılmadı. Mecburen bios pilini çıkartıp bekledik bios sıfırlansın diye. sonra tabii doğal olarak biostan ayarları yaptık (default ayarları yükledim). Sonra problem düzeldi (sevindim), demek ki her işte bi hayır var. Ben de ilk önce bilgisayar açılmayınca Ramleri yaktım heralde dedim. Bana olduğu gibi size de tecrübe olsun, delphi takılırsa ve sorunun kaynağı belli değilse biosa bi bakın. Kendinize de iyi bakın...
29.04.2005 tarihi itibariyle Delphi öğrenmeye başlayan yeni bir kullanıcı sayılabilirim.