Vay canına ! Delphi 2005 Update Pack #3 çıktı ! IDE'nin performansı ile ilgili çalışmalar yapılmış bu yamada. Bakalım ne gibi değişiklikler yapacak....
Borland hiç yamasız bir sürüm çıkarabilecek mi ya ! Hadi Pack 1 tamam. 2'ye de tamam. 3 deyince ve daha Delphi 2005'in çıkalı 5 ay gibi bir süre olmuşken sanki alelade, aceleyle piyasaya sürülmüş gibi izlenim veriyor.
Windows XP de dahi Microsoft 3 yıldan beri 2 servis paketi yayınladı.
http://bdn.borland.com/article/0,1410,33069,00.html
Delphi 2005 Update Pack #3 Çıktı !
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Selam,
MS in iki servis pack içinde toplam kaç fix i var fikriniz var mı ? Herbir SP, orjinal işletim sisteminden büyük yer kaplıyor bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Tüm yazılımlar patch e ihtiyaç duyarlar. Yoksa sizin yazdıklarınız sıfır hatalı mı oluyor ? Bence sık çıkan patch, kötü bir şeye değil, üreticinin kullanıcılara değer verdiğine işaret eder. M$ ın patch leri bırakın aylığı, günlük durumda şu anda. Her gün yeni bir güncelleştirme indiriyor makinalar.
Kolay gelsin,
MS in iki servis pack içinde toplam kaç fix i var fikriniz var mı ? Herbir SP, orjinal işletim sisteminden büyük yer kaplıyor bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Tüm yazılımlar patch e ihtiyaç duyarlar. Yoksa sizin yazdıklarınız sıfır hatalı mı oluyor ? Bence sık çıkan patch, kötü bir şeye değil, üreticinin kullanıcılara değer verdiğine işaret eder. M$ ın patch leri bırakın aylığı, günlük durumda şu anda. Her gün yeni bir güncelleştirme indiriyor makinalar.
Kolay gelsin,
Doğan Zorlu, İzmir
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
Üstat haklısın; ama MS ilk olarak beta ile ilk önce deneme sürümüyle hatalarını bulup düzeltiyor. Bir de yayınladığı yama paketleri de genelde güvenlik üzerine. Bunu da göze alırsak Delphi'de güvenlikten ziyade affedilmeyen hatalar var. Bu noktada bunları söylemiştim.doganzorlu yazdı:Selam,
Kolay gelsin,
Yama paketleri, teknik desteği gösterir. Bundan kimsenin şikayeti olamaz;ama çıkalı 5 ay olmuş bir programın 3. yama paketi bence affedilemez. Çünkü içerisinde affedilemeyecek hatalar düzeltilmiş. Şimdi Borland'ın bu yama paketini yayınladığı sitelerinde dahi duyuru yapılmasına ragmen Update Pack #3 linki kırık durumdaydı. Belki bugün düzeltmiş olabilirler; ama yorum kısımlarnı okursanız sadece ben değil Delphi kitlesi böyle basit hataları Borland gibi bir firmaya yakıştıramıyor.
Bakın şu linke:
http://bdn.borland.com/article/0,1410,33069,00.html
buradaki update3_filelist.htm bağlantısına tıkladığınızda sayfanın açılmayacağını göreceksiniz.
- fatihtolgaata
- Üye
- İletişim: