install

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
mmumtaze
Üye

install

Mesaj gönderen mmumtaze »

merhabalar ben programımı install ederken bütün işlemleri yapıyorum.delphi 5 kullanıyorum.Run disk builder dedikten sonra built etmeye başlıyor.ama yarısında ERROR NUMBER-1.UNKNOWN ERROR hatasını veriyor.programlarımı install edemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Biraz daha detaylı yazın lütfen Yazmış olduğun bir programın Install programını hazırlarken mi karşılaşıyorsun bu hata ile yoksa hazırlamış olduğun installu makineye yüklerken mi karşılaşıyorsun. Şayet 2 nci şık ise arkadaşım Disketten mi yüklemeye çalışıyorsun CD denmi ? sorularıma cevap verirsen fikir üretebilirim.

Kolay Gelsin.

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
mmumtaze
Üye

programımı install ederken karşılaşıyorum.Express for delphi 5 i açtıktan sonra işlemlri yapıp Run Disk Builder diyorum.yarısına gelince hatayı veriyor.bilgisayara yüklerken değil.yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

ISExpress kullanırken karsilastigim ve cozumu olmayan bazi sorunlardan dolayi ve forumdaki israrli tavsiyeler üzerine InnoSetup'a geçmiş biri olarak size de bunu hararetle tavsiye ederim.

Oldukca istool ile birlikte oldukça pratik ve de sorunsuz çalisiyor.

http://www.delphiturkiye.com/dlinks.htm adresinde ikisinin de linki var...
mmumtaze
Üye

innosetup programı ile nasıl install ediyoruz.Is tool ile beraber nasıl kullanıyoruz.bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

ikisini de indirin. önce inno setup'ı sonra istool'u kurun ve istool'u çalıştırın. O sizi yönlendirir.

Kolay gelsin.