Merhaba,
dün 5. toplantımızı da yaptık. Bu konuda ne düşünüyor sunuz? Internetten sürekli yazıştığınız insanlarla tanışmak iyi mi? veya hiç tanımadığınız insanlarla buluşmak korkutuyor mu sizi? Keşke İstanbul'da olsakta katılsak mı diyorsunuz?
Hadi düşüncelerinizi yazın.
İyi günler.
delphiturkiye.com Etkinlikleri Hakkında ne düşünüyor sunuz?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
delphiturkiye.com Etkinlikleri Hakkında ne düşünüyor sunuz?
En son mussimsek tarafından 02 Ara 2003 02:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
s.a
tanışmayı çok isterdim önce bu sitenin sahibi olan admin abilerime teşekkür ediyor hizmetlerinin devamını ve sevabını almaları dileklerimle.
ben ankarada oturuyorum bu yüzden düzenlenen etkinliklere katılamadım ama eminim ki etkinliklerin çok güzel geçtiğine biliyorum
kendinize çok iyi bakın
SELAM SAYGI VE DOSTLUĞA
Hakan kardeşiniz.
tanışmayı çok isterdim önce bu sitenin sahibi olan admin abilerime teşekkür ediyor hizmetlerinin devamını ve sevabını almaları dileklerimle.
ben ankarada oturuyorum bu yüzden düzenlenen etkinliklere katılamadım ama eminim ki etkinliklerin çok güzel geçtiğine biliyorum
kendinize çok iyi bakın
SELAM SAYGI VE DOSTLUĞA
Hakan kardeşiniz.
- mehmet_turecan_cakmak
- Üye
- İletişim:
etkinlikler
hayırlı bayramlar...
sevgili admin abilerim ve delphi dostları bu toplantılara bende katılmayı çok isterdim ama ankette de dediğim gibi istanbul dışında olduğum için katılamıyorum bide abicim hani adamın biri vardıya internette tanıştığı birini önce öldürüp sonera yemişti :=)))) bide böyle bişey var ama ben delphicilerin böyle bişey yapacağını sanmıyorum :=))) bence bu toplantılarda herhangi bir sakınca yok elimde olsada bende gelebilsem... çok isterdim...
herkese tekrar iyi bayramlar...
sevgili admin abilerim ve delphi dostları bu toplantılara bende katılmayı çok isterdim ama ankette de dediğim gibi istanbul dışında olduğum için katılamıyorum bide abicim hani adamın biri vardıya internette tanıştığı birini önce öldürüp sonera yemişti :=)))) bide böyle bişey var ama ben delphicilerin böyle bişey yapacağını sanmıyorum :=))) bence bu toplantılarda herhangi bir sakınca yok elimde olsada bende gelebilsem... çok isterdim...
herkese tekrar iyi bayramlar...
Evet etkinlikler gercekten cok hos geciyor... Yeni yeni arkadaslarla tanismak gercekten guzel oluyor. tanistiklarımızı yeme fikri daha once aklıma gelmemisti olmassa bir sonraki toplantıda kura ile birini secip yeriz
. Neyse şakası bile kotu.....
Sehir dışında olmaları sebebi ile gelemeyen arkadaşlara ise şöyle bir öneri yapabilirim belki. Belirlenecek bir aktivitede sabah gelip aksam donmek seklinde bir fedakarlık gosterirseler ben kendi adıma gelecek kisilerin otogardan alınıp aktivitelere tasınma gunluk iaşelerinin temini ve de donuş yoluna uğurlama şeklinde bir paket hizmet verebilirim.

Sehir dışında olmaları sebebi ile gelemeyen arkadaşlara ise şöyle bir öneri yapabilirim belki. Belirlenecek bir aktivitede sabah gelip aksam donmek seklinde bir fedakarlık gosterirseler ben kendi adıma gelecek kisilerin otogardan alınıp aktivitelere tasınma gunluk iaşelerinin temini ve de donuş yoluna uğurlama şeklinde bir paket hizmet verebilirim.