TMS Planner VCL hakkında

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
Jarmen Kell
Üye
İletişim:

TMS Planner VCL hakkında

Mesaj gönderen Jarmen Kell »

merhaba arkadaşlar
acabe daha önce hiç TMS Planner componentleri ile uygulama geliştirdinizmi veya herhangi bir dökümanınızvarmı.

outlook tarzı , veritabanı ile ilişkili bir uygulama yapacağım ve TMS Planner kullanacağım. acaba aynı işi yapacak başka bir component biliyormusunuz.

Günlük veya haftalık plan yapacağım , her çalışma saatine ekleyeceğim notlar olacak.

yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

ben kullanmadım ama iyi olduklarını duydum. Şu an için piyasadaki en iyi alternatif.

Benzer işlevi gören Devexpress firmasının bir ürünü var, o da fena değildir ama TMS'yi daha iyi diye duydum.

http://www.devexpress.com

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
Jarmen Kell
Üye
İletişim:

merhaba

mustafa hocam şimdi verdiğiniz siteden demosunu indirip biraz üzerinde uğraşayım. iyi bir ilerleme kaydedersem burdan herkes ile paylaşırım

herkese iyi akşamlar
Kullanıcı avatarı
Jarmen Kell
Üye
İletişim:

devexpress'in sitesini inceledim , demo programlar var onları indirip göz ezdirdim ama dexexpress vcl olmadığı için tam olarak inceleme fırsatım olmadı birtürlü...

o yüzden elinde olan en iyisidi matığı ile TMS'ye geçiş yaptım. TMS Planner , outlook tarzında bileşenleri barındırıyor. önümde kalan kısa zamanda çok büyü kadımlar atmam gerekiyor. yardımcı olabilecek herkese çok minnettar olurum...

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
lazio
Moderator

Mesaj gönderen lazio »

TurboPower ın VisualPlan ı tavsiye ederim..
Outlook tarzı programlar için ideal ve VeriTabanı desteğide var..
Ayrıca OpenSource olduğu için Komponentleri değiştirip isteğinize uygun hale getirebiliyorsunuz..
DeveloperToolKit

..::|YeşilMavi|::..
ademcicek
Üye

Mesaj gönderen ademcicek »

ya hocam Outluk tarzı demişiniz.jazmin calender diye bir component var ben kullandım.harika bir şey.yani benim gördüğüm en iyi Outluk tarzındaki component.hatta en iyisi.internetten bir araştır.
ademcicek
Üye

jazminin database desteği var belirtmemişim.yani görünce banada hak vereceksiniz.çok güzel bir nesne.
Kullanıcı avatarı
Jarmen Kell
Üye
İletişim:

ademcicek yazdı:jazminin database desteği var belirtmemişim.yani görünce banada hak vereceksiniz.çok güzel bir nesne.
biraz araştırma yaptım ama sizin dediğiniz component ile ilgili herhangi bir şey bulamadım. şu anda TMS componetleri ile çalışmaya başladım. TMS'nin kendi sitesinde ( http://www.tmssoftware.com ) çeşitli örnekler mevcut , yaklaşık 25 tane örnek var. şu anda onlarla uğraşıyorum. ama sanırım keinlikle tms kulanacağım. örnekleri inceleyince gördüm , çok güçlü.

herkese teşekkürler
pascaldaki en uzun komutlardan biriside TEXTBACKGROUND olsa gerek
ademcicek
Üye

Kod: Tümünü seç

http://www.jazmine.gotdns.com/jazminecomponents/
Kullanıcı avatarı
Jarmen Kell
Üye
İletişim:

ademcicek yazdı:

Kod: Tümünü seç

http://www.jazmine.gotdns.com/jazminecomponents/
evet sanırım gözlüklerimin camını silmem gerekecek :D

baktım biraz inceledim ama sanırım TMS biraz daha iyi gibi geldi.. hem biraz başladım , hemde yapacaklarımla ilgili elimde örnek demolar falanda var. bir insan daha ne isterki. bu program bittiği zaman , bu program ile ilgili tüm deneyimlerimi buradan herkesle paylaşacağım. sıfırdan bişeyler yapmak zor, daha önce yapan birinden fikir almak insanın kafasında ışıkların yanmasını sağlıyor.

iyi akşamlar
pascaldaki en uzun komutlardan biriside TEXTBACKGROUND olsa gerek