İnterbase Örnek

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
yokname
Üye

İnterbase Örnek

Mesaj gönderen yokname »

Arkadaşlar ben Yeni yeni interbase uygulamaları geliştirmeye çalışıyorum ve inanilmaz derecede interbase ile yapılan delphi uygulamasına ihtiyacım var basit olabilir bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

Forumumuz interbase ve Firebird konusunda inanılmaz derecede kaynak sunan bir forum dur. Arama yaparak istediğin her konuda bilgi edinebilirsin. Ayrıcz Hazır örnek lerin bu konuda yeni olan arkadaşlara Fayda sağlayacağını sanmıyorum kendiniz bu konuda uğraşmanız ve emek sarfederek adım atmalısınız.

Kolay Gelsin...

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Kullanıcı avatarı
vedatkaba
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen vedatkaba »

Hoşgeldin sefa gedin...

Delphi demos ta bunu için güzel bir örnek var onu bir incele istersen.
İlk önce delphi nin demo örneklerini inceleyerek başlayabilirsin.Forum da bilgide çok takılırsan da sor arkadaşlarda elinden geleni yapar sendede biraz gayret..

kolay gelsin..
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.

Kullanıcı avatarı
yokname
Üye

Mesaj gönderen yokname »

Çok teşekkür ederim bu kadar sıcak bir karşılama beklemiyordum açıkcası :o Sitedeki İnterbase ile ilgili kaynakları toplamak epey zamanımı aldı zaten benim dezavantajım local veritabanlarıyla pek içli dışlı olmadan interbase e gecmem bu yüzden çok bocalıyorum ama bundan başka da çarem yok çünkü yeni bir işe girdim ve şirket sadece interbase ile çalışıyor.zamanımda çok kısıtlı bu yüzden kısa zamanda alabileceğim temel bilgiyi alıp şirkette kendimi biraz olsun göstermek herhalde kendimi daha iyi ifade edebilmişimdir.Tavsiyeleriniz için teşekkürler faydalı olacağına eminim.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

yakında yapacağımız seminer seti, 2 günde tüm olayı sıfırdan alıp anlatacak. Katılırsanız direk damardan tüm bilgileri alabilirsiniz ;)

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
yokname
Üye

Mesaj gönderen yokname »

Valla bende çok isterdim oyle bir seminer tam bana göre ama ben izmirdeyim izmirde de boyle organizasyonlar pek olmuyor.Keşke oyle bir şansım olsa :(
anubis79
Üye

Örnek proje

Mesaj gönderen anubis79 »

http://www.delphidunyasi.com/ adresinden de firebird / interbase ile ilgili bir çok kaynağa ulaşabilirsiniz. Eğer giriş seviyesi için örnek bir proje arıyorsanız:

http://www.delphidunyasi.com/IBRESIMORNEK.htm den bu tarz bir makaleye ve uygulamaya ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
yokname
Üye

Mesaj gönderen yokname »

Çok teşekkürler Hızlı bir şekilde interbase i öğrenmeye başladım korktuğum gibi birşey değilmiş tavsiyeleriniz çok faydalı oluyor.Ancak bir yerde takıldım interbase de master detail tasarım nasıl oluyor.Bu konuda bana göre basit ve ayrınıtlı bi kaynak bulamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

:ara master

Kolay Gelsin...

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.