Saygıdeğer arkadaşlar ramazan ayı hepiniz için huzur dolu geçsin mübarek olsun.
eğer yardımınız dokunursa ne ala arkadaşlar sakın her sıkıştığında foruma yazıyor diye düşünmeyin çünkü bu forum açılıncıya kadar araştırıp bulamadığım yada yardım alamadığım o kadar çok şey varki tekrardan ihtiyaç olduğunda sırayla yazıyorum .
yapmış olduğum bir projenin içinde olması gereken bütün formları dll dosyalarına gömdüm yani açılacak her bir form için bir dll project oluşturup ilgili formları içine koydum herşey güzel bir sorunum yok lakin ne kadar uğraştıysam bir o kadarda tavsiye aldım hatta bir çok arkadaş ben böyle yapıyorum oluyor dedi yazdı gönderdi sağolsun ama olmadı ya o arkadaşlar beni tam anlamadı burdada aynı şey olmasın diye uzunca yazdım
benim porjem daha önce ana formu MDIForm olan ve çağrılan diğer formları MDIChild olduğu bir yapı idi .
aynı yapıyı DLL içinde koruyamadım Yani MDIFrom yapıya sahip ana form a DLL içinden MDIChild bir çağıramadım.
Yani arkadaşlar Ana form içine dll den yavru form çağırmama yardım ederseniz sevinirim (hepinize Hayırlı iftarlar afiyet olsun 17:08)
DLL içinde MDIChild form
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!