argox os-214 tt barkod yaz1c1

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
recepgalip
Üye
İletişim:

argox os-214 tt barkod yaz1c1

Mesaj gönderen recepgalip »

evvela semalar.
ben argox barkod yaz1c1 ile barkod yaz1yorum. fakat etiket çok ileri ç1k1yor. ve bu etiketi kodla geri almak istiyorum. kafay1 ç1zmak uzereyim . yard1mc1 olursan1z sevinirim. iyi çal1malar.
ALLAH NAMINA VER.. ALLAH NAMINA AL.. ALLAH NAMINA BAŞLA.. ALLAH NAMINA İŞLE VESSELAM
SAYGILARIMLA BEN...
Kullanıcı avatarı
hbahadir
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen hbahadir »

yazıcı driver'ında etiket boyutunu kullandığın etiketin boyutuna getirirsen yazıcı ileri gitmez. yazıcı ile ilgili dökümantasyon yanılmıyorsam http://www.argox.com adresinde vardı.
Kullanıcı avatarı
recepgalip
Üye
İletişim:

selam

Mesaj gönderen recepgalip »

abey çok sagol. faka herhal tam derdimi anlatamad1m. boyutlar zaten ayarl1 . fakat arka arkaya dusunsenize etiket yazd1rm1yom. b1 et1ket ç1kt1m1 onu kopar1p hastaya vewr1yom.yan1 et1ket tam konumunda. ama et1ket1 y1rtmak 1ç1n (cunku cok icerde kaliyor) biraz ileri sardiriyom fakat bun ugeri çekmeyi beceremiyom. ve her seferinde biraz daha ileri gidiyr.
ALLAH NAMINA VER.. ALLAH NAMINA AL.. ALLAH NAMINA BAŞLA.. ALLAH NAMINA İŞLE VESSELAM
SAYGILARIMLA BEN...
Kullanıcı avatarı
hbahadir
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen hbahadir »

yine aynı yazıcının etiketi soyan bir ünitesi var. 50-60 $ dı yanılmıyorsam, onu alırsan sorunun çözülür. satıcısı yanılmıyorsam http://www.bilkur.com.tr idi.
Kullanıcı avatarı
mustafaozdemir
Üye

Mesaj gönderen mustafaozdemir »

recep kardeş bende argox 2000 barkod yazıcıyı kullandım. etiketin ileri çıkması okuma kafasını ayarlaman gerekiyor. bileti taktığın yerde uzun bir çubuk. bu fayda etmezse arkada jumperlar olması gerekiyor. 4 veya 5 nci jumperi yada 1 . jumperı off konumuna getirmen gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
PcText
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen PcText »

kullandıgın etiketler argoxa uyumlu olmayabilir,böyle durumlarda arka arkaya 3 tane etiket çıkarır.daha önce doğru çıkan etiketlerle karşılaştırmayı dene
Dört bir yan kararınca sana yöneldik.Ey ışıklar kaynağı aç kapını biz geldik.
Kullanıcı avatarı
cuneyt22
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen cuneyt22 »

s.a recep kardeş bu problemi hallettinmi bilmiyorum ama şunu yapabilirsin...yazıcı özelliklerinden genelde yazdırma tercihleri var oradan gelişmiş kısmından secenekler var oradan media kısmını tear of enable yaparsan tamda istediğin şey olur kolay gele