Bir progmramım var. Bu programım Install alıp almadığını registry de tutuyorum.
Bu programımı XP Professional bir makinaya kurdum. Install alıp almadığını öğreneceği alanda. (Registry alanına bakınca hata oluşuyor) detaylarına bakınca KERNEL32.DLL den kaynaklandığını görüyorum.
Database olarak GDB kullanıyorum. Bu database IBConsol ile ulaşa biliyorum. Ayrıca . Registry e bakmayan başka kurtarma programımda var onunla denedim. (Benim yazdığım) problemsiz çalışıyor.
Virüs taraması yaptım. Ama virüs yok.
Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım istiyorum.
NOT : Bu program aynı şekli ile 10 yakın yerde kullanılyor.
Programım Registry alanından deger döndüreceğin kırılıyor.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- Yusuf AYDIN
- Üye
- Yusuf AYDIN
- Üye
Alaka gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.
administrator olarak denedim ama kabul etmedi, Yine anı hata devam etti. Ayrıca başka programlarda da aksamalar başladı.
Programı vereceğim kişi bilgisayarına dokunmamı ve programlarının kendine lazım olduğunu söylediği için geriye göndermek zorunda kaldım. Ama bu şekilde bir hata ile ilk defa karşılaştım. Keşke zamanım olsada çözseydim.
Yine arkdaşlara çok teşekkür ederim. (Admin) kod olursa demiş ama bildiğiniz Regitry den okuma işlemi. Bu program şu anda 10 kişi tarafında problemsiz kullanılıyor.
Sadece bir arkadaşımın fikri ilginçti, ama isbatlayamadı. Servis pack 2 kurulmuş ama kurulum yarıda kesilmiş dedi. Bunu anlamanın yolu varmı bilmiyorum.
SAYGILARIMLA
administrator olarak denedim ama kabul etmedi, Yine anı hata devam etti. Ayrıca başka programlarda da aksamalar başladı.
Programı vereceğim kişi bilgisayarına dokunmamı ve programlarının kendine lazım olduğunu söylediği için geriye göndermek zorunda kaldım. Ama bu şekilde bir hata ile ilk defa karşılaştım. Keşke zamanım olsada çözseydim.

Yine arkdaşlara çok teşekkür ederim. (Admin) kod olursa demiş ama bildiğiniz Regitry den okuma işlemi. Bu program şu anda 10 kişi tarafında problemsiz kullanılıyor.
Sadece bir arkadaşımın fikri ilginçti, ama isbatlayamadı. Servis pack 2 kurulmuş ama kurulum yarıda kesilmiş dedi. Bunu anlamanın yolu varmı bilmiyorum.
SAYGILARIMLA